Lumen Xenonsett til MC

Rating:
94 % of 100
  • Perfekt til MC eller ATV
  • Passer alle kjøretøy
  • 3-4 ganger mer lys
Fra 899 ,-

Inkl. mva

På lager
6000k er kaldhvit og anbefales. 4300k er også bra, men litt varmere lys. Les mer i vår kelvin guide.
Varenummer
12200-H

Dagling

levering

Prismatch

alltid laveste pris

Fri frakt

over 999 kr

Skriv en produktanmeldelse

Din rangering

Teknisk informasjon 

Hva skal jeg velge?

Kelvin

Kort forklart - fargen i lyset. Mest populær er 6000k med ren hvit farge. Les mer om kelvin her: Kelvin guide

 

Spenning

Her velger du spenningen ditt kjøretøy bruker, spenningen er kun relevant for ballasten. Personbiler bruker normalt 12v men traktor og lastebiler normalt bruker 24v. 

 

Wattstyrke

Wattstyrken i et xenonsett bestemmer hvor høy effekt du får ut av xenonpærene og hvor mye lys du får. 35w er hva som er en såkalt standard styrke, alle biler med originale xenon systemer leveres med 35w styrke, dette er styrken vi anbefaler for nærlys og tåke/kurvelys. 55w derimot er et annet alternativ som gir deg litt ekstra lys, her beregner vi normalt 20% mer lys enn hva 35w gir, 55w anbefaler vi til fjernlys for maks effekt.

Garanti

Alt av xenon har en forventet levetid på rundt 2500 timer. Du får derfor med 1 års garanti når du handler xenonprodukter fra oss. Det er også mulig å kjøpe et ekstra år med garanti her: 2 års utvidet garanti

 

Sokkel til ettermontert xenon

Noen biler bruker sokler ved montering av halogen pærene sine i lyktene, dette er normalt en stål clips eller plast sokkel som pæren skal festes i, for så å bli montert i lykten. De originale soklene er tilpasset halogenpærer og vil derfor normalt sett ikke passe xenonpærene. Vi har derfor designet egne sokler som erstatter de originale som er tilpasset xenonpærene i vårt xenonsett. Vårt utvalg av sokler til xenonpærer finner du her: Sokkler til xenonpærer

Monteringsanvisninger

Monteringsanvining

Manualen som følger våre xenonsett. Masse gode tips til montering og gode råd underveis.

 

 

 

Feilsøkingsguide

Før eller siden går noe i stykker og denne guiden vil hjelpe deg å finne hva som er galt.

 

 

 

Tusenmeter tips

En liten guide til hvordan man kan oppgradere tusenmetere eller ekstralys til xenon.

 

 

 

Lumen Xenonsett til MC

Komplett sett til MC, ATV og snøscooter.

Se bedre og bli bedre sett med xenon på din MC. Fordelene er mange med å oppgradere til xenon på MC. Det viktigste er at man blir lagt merke til i trafikken og får langt bedre sikt. Dette settet gir deg minst 3 ganger mer lys enn hva som kommer originalt med halogen. Det er virkelig en god oppgradering.   

Canbus-system

En xenonpære har ikke glødetråd som halogen har, dette gjør at du får et mer stabilt lysbilde og ikke minst lengre levetid. Noen nyere MCer, deriblant BMW har pæresjekk på sine sykler. Vi har derfor to ulike sett så du skal være rustet for alt. Tynn ballast er standard varianten som er litt mer plasseringsvennlig men denne støtter ikke canbus-system. Tykk ballast er en full digital ballast som skal unngå feilmelding og støtter canbus-systemer. Velger du tykk ballast så garanterer vi at du ikke får feilmelding. 

Hva følger med i pakken?

Med i pakken får du 1 stk xenonpærer, 1 stk ballaster, og en norsk manual. 

Lumen Systems logo

Lumen står for god kvalitet og ekstremt mye lys for pengene. Med et Lumen-produkt, enten det er i bilen, båten eller traktoren, er du godt sikret og kan være trygg på at du har et lysprodukt som vil være med deg når du trenger det. I Lumen-sortimentet finner du et hav av spennende og lysende produkter til alle mulige tenkelige behov. Produktene leveres med gode garantivilkår, der flere produkter har opp til 5 års garanti.

Ta bare en titt her

Kelvinguide

Lys av

3000 K

4300 K

6000 K

8000 K

10000 K

Fin bil, men her mangler det noen lys. Trykk på menyen over for å prøve de forskjellige kelvin-fargene på bilen og se forskjellen.

Ekstralys.no – Kundeanmeldelser