Meny

Modernum Digital Lightning 1200

  • CANbus styrestrømsignal
  • Markedsledende produkt
  • Enkel installasjon
2 299,-

Inkl. mva

Lagerstatus: 100+ på lager

Varenummer: MO651200

Daglig

levering

Fri frakt

Over 999 kr

Prismatch

Alltid laveste pris

Tilleggsinformasjon

Teknisk informasjon

  • Spenning: 9-32v
  • Maks strømtrekk med DT-kontakt: 13A
  • Maks strømtrekk uten DT-kontakt: 20A
  • Strømforbruk: 3,6mA
 

Programvare for ditt kjøretøy

Modernum Digital Lightning 1200 leveres uten programvare installert i modulen. Dette er gjort slik at du kan selv installere den nyeste programvaren for akkurat ditt kjøretøy. Det medfølger en USB-penn i pakken slik at du kan installere programvaren selv. Programvaren laster du enkelt ned på Modernum sine nettsider. Du kan laste ned programvaren for ditt kjøretøy her. Når den er lastet ned drar du enkelt filen over på USB-pennen. Digital Lighting modulen må så kobles opp på kjøretøyet. Når modulen er koblet opp og har strøm kan du sette inn USB-pennen. Programvaren installeres automatisk i løpet av noen sekunder og modulen er klar til bruk.

Produktanmeldelse

Perfekt

Lettmontert og velfungerende
Postet 27.01.2021 - Frode

Enkel tilkobling

Enkel tilkobling
Postet 02.12.2020 - Bjørn

Veldig imponert!

Er det feil av meg å omtale produkt i en bedrift jeg jobber i? Kanskje. Men jeg har dette på min BMW X5 2017 med automatiske fjernlys, med skyggefunksjon. Denne funker knallbra. Den dimmer automatisk ved møtende biler og jeg kan kjøre på full auto fjernlys med en kraftig LED bar i grillen. Veldig imponert faktisk. Prisen er kanskje litt høy, men jeg sparte inn mye tid på montering og jeg slapp ekstra relesett, denne er komplett. Lett å montere. Tok kanskje 15 minutt.
Postet 23.10.2020 - Karl Dybvik

Skriv din egen produktanmeldelse

Du omtaler: Modernum Digital Lightning 1200

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering
Beskrivelse

Detaljer

Modernum Digital Lightning 1200 styrestrømgiver

Enklere kobling av ekstralys på kjøretøy med xenon eller LED

Kjøretøy blir stadig mer avanserte, og dette kan gjøre det mer problematisk å hente ut styrestrømsignal for ekstra fjernlys. Dette kan være en stor hindring for noen, da den mest ideelle oppkoblingen for ekstralys er med et styrestrømsignal, slik at ekstralysene slår seg på automatisk sammen med dine originale fjernlys. Her er heldigvis en perfekte og enkel løsningen for dette problemet! Du kan se alle bilmodeller denne modulen støtter her.

Genial og smart modul

Modernum Digital Lighting 1200 er laget for nyere kjøretøy hvor man ikke finner et 12v/24v signal til fjernlysene. Dette er vanlig med nyere kjøretøy med LED-fjernlys originalt, men også noen modeller med xenonlys. Digital Lighting 1200 er laget for å være enkel og brukervennlig. Denne modulen kan installeres så kort som 15 minutter av en erfaren montør. En av de store fordelene med denne modulen er at den ikke leveres med en programvare installert. Dette lastes ned direkte fra Modernum, slik at du alltid får den nyeste programvaren. Dette gjøre det også enkelt å flytte modulen fra en bil til en annen, og gjør at der aldri har utdatert programvare. Alle tilgjengelige bilmodeller, koblingsskjema, datablad og plug & play tilbehør kan sees i tilleggsinformasjon fanen over.

Montering og oppkobling

Modulen monteres i motorrommet og leser CANbus signaler fra kjøretøyets originale lykter, slik at modulen kan se om bilens fjernlys er aktivert eller deaktivert. Modulen har en ferdig påmontert deutsch kontakt som kan kobles rett til ekstralyset, så er montasjen ferdig. Hvis du skal montere flere lamper med deutsch kontakt, kan du bruke en av disse plug & play Y-split kablene: 1x Deutsh til 2x Deutsch eller 1x Deutsch til 4x Deutsch. Hvis du skal montere lamper fra f.eks Lazer som bruker en Superseal kontakt, kan du bruke en slik plug & play overgang: Deutsch til Superseal overgang.

Hva følger med i pakken?

I pakken får du 1 stk Modernum Digital Lighting 1200 modul med alt du trenger for oppkobling og 1 stk USB-penn.

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt