Meny

Modernum Digital Lightning 1200

  • CANbus styrestrømsignal
  • Funger med dynamisk fjernlys
  • Enkel installasjon
Nyhet!
2 799,-

Inkl. mva

Lagerstatus: 20+ på lager

Varenummer: MO651200

Daglig

levering

Fri frakt

Over 999 kr

Prismatch

Alltid laveste pris

Tilleggsinformasjon

Teknisk informasjon

  • Spenning: 9-32v
  • Maks strømtrekk med DT-kontakt: 13A
  • Maks strømtrekk uten DT-kontakt: 20A
  • Strømforbruk: 3,6mA
 

Programvare for ditt kjøretøy

Modernum Digital Lightning 1200 leveres uten programvare installert i modulen. Dette er gjort slik at du kan selv installere den nyeste programvaren for akkurat ditt kjøretøy. Det medfølger en USB-penn i pakken slik at du kan installere programvaren selv. Programvaren laster du enkelt ned på Modernum sine nettsider. Du kan laste ned programvaren for ditt kjøretøy her. Når den er lastet ned drar du enkelt filen over på USB-pennen. Digital Lighting modulen må så kobles opp på kjøretøyet. Når modulen er koblet opp og har strøm kan du sette inn USB-pennen. Programvaren installeres automatisk i løpet av noen sekunder og modulen er klar til bruk.

Produktanmeldelse

Vær den første til å skrive en produktanmeldelse her:

Skriv din egen produktanmeldelse

Du omtaler: Modernum Digital Lightning 1200

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering
Beskrivelse

Detaljer

Modernum 1200 styrestrømgiver

For enklere kobling av ekstralys på kjøretøy med xenon eller LED

Kjøretøy blir stadig mer avanserte, og dette kan gjøre det mer problematisk å hente ut styrestrømsignal for ekstra fjernlys. Dette kan være en stor hindring for noen, da den mest ideelle oppkoblingen for ekstralys er med et styrestrømsignal, slik at ekstralysene slår seg på automatisk sammen med dine originale fjernlys. Her er heldigvis den perfekte løsningen for dette problemet!

Genial og smart modul

Modernum sin Digital Lighting 1200 er laget for nyere kjøretøy hvor man ikke finner et 12v/24v signal til fjernlysene, noe som er spesielt vanlig med nyere kjøretøy med LED-fjernlys originalt. Mange av disse kjøretøyene har også adaptive fjernlysassistenter som justerer fjernlysene når man kjører, som kan skape problemer med andre moduler. Modernum sitt produkt er derimot kompatibel med fjernlysassistenter for de fleste kjøretøyene, og vil derfor slå av og på ekstralyset automatisk når fjernlyset justeres. Se koblingskjemaet for hvilken kjøretøy modulen vil fungere på.

Montering og oppkobling

Digital Lighting 1200 er laget for å være enkel og brukervennlig. Denne modulen kan installeres så kort som 15 minutter av en erfaren montør. Modulen monteres i mottorommet og henter CANbus signaler rett fra kontakten til kjøretøyets lykter. Det følger med en påmontert deutsch kontakt som kan kobles rett til lyktene, så er montasjen ferdig. Om lykten(e) dine ikke har denne kontakten, så kan kontakten klippes slik at du bruker 12v signalet i stedet. Alle tilgjengelige modeller, koblingskjema og datablad kan sees i tillegginformasjon fanen over.

Hva følger med i pakken?

I pakken får du 1 stk Modernum Digital Lighting 1200 modul.

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt