Laster...

Modernum Digital Lightning 1200

Rating:
98 % of 100
 • CANbus styrestrømsignal
 • Markedsledende produkt
 • Enkel installasjon
 2 699,-

Inkl. mva

20+ På lager
Varenummer
MO651200

Daglig

levering

Prismatch

alltid laveste pris

Fri frakt

over 1499 kr

Skriv en produktanmeldelse

Din rangering

Teknisk informasjon

 • Garanti: 2 år
 • Bruksområde: Tilbehør
 • Strømkontakt: Deutsch - 2 pin
 • Spenning: 12 V, 24 V

Med kontakt: 13 ampere

Uten kontakt: 20 ampere


Programvare for ditt kjøretøy

Modernum Digital Lightning 1200 leveres uten programvare installert i modulen. Dette er gjort slik at du kan selv installere den nyeste programvaren for akkurat ditt kjøretøy. Det medfølger en USB-penn i pakken slik at du kan installere programvaren selv. Programvaren laster du enkelt ned på Modernum sine nettsider. Du kan laste ned programvaren for ditt kjøretøy her. Når den er lastet ned drar du enkelt filen over på USB-pennen. Digital Lighting modulen må så kobles opp på kjøretøyet. Når modulen er koblet opp og har strøm kan du sette inn USB-pennen. Programvaren installeres automatisk i løpet av noen sekunder og modulen er klar til bruk.

LED indikator som signaliserer ulike funksjoner: 

 • Blinking 1 på/1 av, Bootmodus, ingen applikasjon er lastet inn. 

 • Blinking 1 lang på/1 kort av, nedlasting fra USB klar. 

 • Blinking 2 korte på/1 lang av, max strøm overskredet, av på utgangen UT(1). 

 • Blinking 3 korte på/1 lang av, max temperatur overskredet, av på utgangen UT(1). 

 • Blinking 4 korte på/1 lang av, nedlasting av fil fra USB feil. 

Om ingen CAN meldinger etter 20 sekunder, går enheten i dvalemodus med minimal egen forbrukning.

Modernum Digital Lightning 1200

Enklere kobling av ekstralys på kjøretøy med xenon eller LED

Kjøretøy blir stadig mer avanserte, og dette kan gjøre det mer problematisk å hente ut styrestrømsignal for ekstra fjernlys. Dette kan være en stor hindring for noen, da den mest ideelle oppkoblingen for ekstralys er med et styrestrømsignal, slik at ekstralysene slår seg på automatisk sammen med dine originale fjernlys. Her er heldigvis en perfekte og enkel løsningen for dette problemet! Du kan se alle bilmodeller denne modulen støtter under teknisk informasjon.

Genial og smart modul

Modernum Digital Lighting 1200 er laget for nyere kjøretøy hvor man ikke finner et 12v/24v signal til fjernlysene. Dette er vanlig med nyere kjøretøy med LED-fjernlys originalt, men også noen modeller med xenonlys. Digital Lighting 1200 er laget for å være enkel og brukervennlig. Denne modulen kan installeres så kort som 15 minutter av en erfaren montør. En av de store fordelene med denne modulen er at den ikke leveres med en programvare installert. Dette lastes ned direkte fra Modernum, slik at du alltid får den nyeste programvaren. Dette gjøre det også enkelt å flytte modulen fra en bil til en annen, og gjør at der aldri har utdatert programvare. Alle tilgjengelige bilmodeller, koblingsskjema, datablad og plug & play tilbehør kan sees i tilleggsinformasjon fanen over.

Montering og oppkobling

Modulen monteres i motorrommet og leser CANbus signaler fra kjøretøyets originale lykter, slik at modulen kan se om bilens fjernlys er aktivert eller deaktivert. Modulen har en ferdig påmontert deutsch kontakt som kan kobles rett til ekstralyset, så er montasjen ferdig. Hvis du skal montere flere lamper med deutsch kontakt, kan du bruke en av disse plug & play Y-split kablene: 1x Deutsh til 2x Deutsch eller 1x Deutsch til 4x Deutsch. Hvis du skal montere lamper fra f.eks Lazer som bruker en Superseal kontakt, kan du bruke en Deutsch til Superseal overgang.

Hva følger med i pakken?

I pakken får du 1 stk Modernum Digital Lighting 1200 modul med alt du trenger for oppkobling og 1 stk USB-penn.

Modernum logo

Modernum er i dag en markedsledende produsent som fokuserer på å levere smarte og kundetilpassede løsninger for kjøretøy. Modernum er spesielt kjent for sine løsninger rundt CANbus systemer, og er i dag en av de fremste Se flere produkter her

Andre vurderte også