Meny

Osram LEDriving SL W5W LED pære

  • 4 års garanti
  • Original passform
  • Til personbil
259,-

Inkl. mva

Lagerstatus: På lager

help
6000k er kaldhvit og anbefales. 4300k er også bra, men litt varmere lys. Les mer i vår kelvin guide.
Varenummer: OS2825DWP-02B-H

Daglig

levering

Fri frakt

Over 999 kr

Prismatch

Alltid laveste pris

Tilleggsinformasjon

LED og canbus (pæresjekk)

LED-pærer har et betydelig lavere strømforbruk enn standard halogenpærer, og kan av og til få problemer med nyere biler som har et canbus system, ofte kalt en pæresjekk funksjon. Denne funksjonen sjekker regelmessig hvor mye strøm en pære trekker, og hvis strømforbruket er for lavt tror bilen at pæren er ødelagt. Det vil derfor normalt komme en feilmelding som sier i fra om dette, og pæren kan blinke eller ikke lyse. Merk at dette ikke gjelder for interiørlys.

Hvordan løser man dette?

For å løse dette må man kompensere for strømforbruket som mangler. Dette løses enkelt med en motstand som vil øke strømforbruket til pæren. Motstand for denne pæren kan du se her: Motstand til LED-pære

Teknisk informasjon

  • Pæretype: W5W
  • Pæresokkel: W2.1x9.5d (T10)
  • Spenning: 12v
  • B3 levetid: 2000 timer*
  • Tc levetid: 2000 timer*
  • 4 års garanti
 

*B3 og Tc er estimert levetid fra produsenten, men det er mange faktorer som spiller inn på levetid til LED-pærer. Alt fra vibrasjon til selve installasjonen kan påvirke levetiden. B3 indikerer levetiden for 97% av alle pærer produsert, mens Tc indikerer levetid på 37% av pærer produsert.

Produktanmeldelse

LED

Brukte disse til skiltlys på en Nissan Leaf 2014 mod. Virket solide i forhold til det kina aliexpress søppelet jeg hadde fra før. Skal ha samme i nærlys neste gang.
Postet 26.01.2021 - Kenneth

Will buy again

Good quality LED bulbs from OSRAM, I recommend. Used them as parking and cabin lights. Need more to replace original in another places. Will buy again!
Postet 07.01.2021 - Dmitrijs

Skriv din egen produktanmeldelse

Du omtaler: Osram LEDriving SL W5W LED pære

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering
Beskrivelse

Detaljer

Osram W5W LEDriving SL LED pære

Kraftig W5W LED-pære med god kvalitet

Ønsker du LED lys på bilen din? Du er ikke alene. Stadig flere bytter ut originale halogenpærer med LED for å få et penere og sterkere lys. LED har også lengre levetid, og med disse pærene fra Osram får du god kvalitet med hele 4 års garanti. Disse pærene passer ypperlig om det er parklys, skiltlys eller interiørlys du ønsker å oppgradere til LED.

Hva gjør pæren så bra?

W5W er ganske standard på de fleste biler. Du finner de i parklys, interiørlys og skiltlys. Disse pærene kommer i tre forskjellige farger. Hvit med 6000k som matcher ypperlig med andre LED-lys, rød for bremse- og baklys eller oransje for blinklys. Velg den fargen som passer deg best, og få noen flotte, nye LED-pærer på bilen din med høy effekt og god kvalitet.

Hva følger med i pakken?

Med i pakken får du 2 stk Osram W5W LED-pærer.

Osram logo

Osram har i mer enn 110 år vært verdensledende innen bilbelysning, og er idag blant verdens største produsenter. Faktisk er halvparten av alle passasjerbiler som blir produsert i hele verden utstyrt med OSRAM-lys. Som en Tysk produsent oser produktene av kvalitet. Osram er en markedsleder som tilbyr noen av markedets beste produkter.

Se alt fra Osram
Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt