Meny

Lumen Helios D20 LED fjernlys

 • 21302 lumen
 • 1268m kastelengde
 • 5 års garanti
5 999,-

Inkl. mva

Lagerstatus: 100+ på lager

Varenummer: 13968

Daglig

levering

Fri frakt

Over 999 kr

Prismatch

Alltid laveste pris

Tilleggsinformasjon

Teknisk informasjon

 • Godkjenninger: ECE R112, R10
 • Referansetall: 37,5
 • Lysbilde: Spot
 • Lumen: 21 302
 • Kastelengde: 1268 meter
 • Strømforbruk: 180w
 • Kelvin: 5700K
 • Spenning: 9-32v
 • IP-gradering: IP67
 • Strømkontakt: Deutsch Kontakt (DTP)
 • Glass: Polykarbonat
 • Lyktehus: Formstøpt aluminium
 • Bredde: 527mm
 • Dybde: 75mm
 • Høyde: 56,6mm
 • Garanti: 5 år 
Produktanmeldelse

Ekremt mengder lys

Kjempebra lys som kaster lengre enn du ser :D
Postet 10.03.2021 - Hans

Bra spot lys

Har brukt denne ledbaren i 3 måneder nå. Det er en ok ledbar som lyser sterkt og langt. Lite spredning på lyset, så passer ikke så bra på svingete nordnorske veier. Er en kraftig ramme rundt lyset, som stikker langt utfor glasset, det gjør ledbaren til en ordentlig snøsamler under enkelte forhold. Må ofte ut og skrape snø og is av den, eller kjøre uten å bruke den. Er veldig blå-hvitt lys, som reflekterer mye lys i snøvær og fra veien framfor bilen. Sammenligner denne med Lazer linear 18 elite som jeg har hatt i 1,5 år. Lazer lykten lyser ikke like langt som lumen d20, men på alle andre områder er den bedre. Lazer lyser mye bredere, snø bygger seg ikke like fort opp på den, lysfargen er behageligere og reflekteres nesten ikke tilbake fra veien eller i snøvær. Men skal du ha en lykt som lyser langt å skarpt, da er lumen d20 en bra lykt.
Postet 01.03.2021 - Gard

Fantastisk lys

Natt ble til dag!
Postet 25.01.2021 - Bengt Olav

Fornøyd

Er veldig fornøyde med lyden.
Postet 11.01.2021 - Per Nilsn

Knall bra lys

Som å tenne solen
Postet 26.11.2020 - Erik

Fantastisk lys for en billig penge

Fantastisk fornøyd med denne, den lyser langt og akkurat passe bredt. 10+
Postet 24.11.2020 - Remi

Peise rå!

Det skal godt gjøres å få bedre lys for pengene enn dette!
Postet 20.11.2020 - Ronny

Bang for the bucks!

Vanvittig lengde og synes den sprer bedre enn noen nevner her. Den absolutt råeste jeg har prøvd hittil!
Postet 18.11.2020 - Ronny

Ikke for alle

Denne er ikke for alle. Den var feil for meg.......
Dette er en spot, jeg trengte en spreder for rev og rådyr.

Den lyser veldig bra, men hvor mange er det som får utbytte av å lyse 1200m (oppgitt) rett fram. Er vel ikke så mange som kjører på fjelloverganger hver dag... Heldigvis lekker det litt lys ned og til siden så det blir jo beder enn uten den.... men dåg, feilkjøp for min del.

Den viste sin styrke på veg hjem fra Danmark, gjennom Sverige. Den lyser så langt at automatikken på min bil ventet alt for lenge med å dimme ned. Noe som resulterte i at jeg måtte slå automatikken av. Man blir også blendet av refleksen i skiltene langs vegen...

Jeg fikk denne montert inn i grillen under skiltet, det ble veldig bra. Har en Skoda Kodiaq 2020.

NB: Dette er andre gangen jeg skriver denne produkt annmeldelsen. Den første ble bare borte... ekstralys liker nok bare pene ord om produktene sine...
Postet 18.11.2020 - Roy Are

Jæv**g bra lys

Kjempe bra lys og flott service
Postet 06.11.2020 - Jack

Mye lys rett fram

Dette ble et feil kjøp for min del. Jeg bor på Nesodden utenfor oslo, det finnes ingen veier som har rette strekninger på 1200m her.... det vi har er masse svingete veier med skog og kratt inntil vegen.

Jeg kjøpte disse for å se rev og rådyr før de hopper opp på vegen... Jeg har uten tvil bedre lys enn før, men dette er spotter, ikke spredere.

Lyset er sterkt og langt fram. Man blir nesten blendet av refleksen i skiltene langs vegen. Måtte slå av bilens automatiske langlys funksjon fordi bilen ikke blendet ned når man møter motgående bil hvis bilen er langt unna (ble et stort problem i Danmark og Sverige.....

Jeg fikk montert denne under skiltet, kuttet vekk noe av pynten i grillen slik at led baren en «inni» grillen. Bilen er en 2020 Skoda Kodiak. Ser fint ut og lyser bra, men ble et feilkjøp for min del.....
Postet 29.10.2020 - Roy Are Blakli

Rå lysstyrke

Nå har jeg fått prøvd denne en god stund, og må si jeg er veldig imponert over lyset i denne led baren, kjører mye på E6 her i Nord Norge, og man ser langt frem med denne led baren, andre biler og lastebiler blender ned lenge før de møter meg langs veien.
Postet 26.09.2020 - Roy-Inge

Fantastisk!

Denne planken gir deg valuta for pengene, fantastisk lys. Passe bredt og fantastisk lang kastelengde for å være led. Akkurat like bred som skiltene på bilen, så den er enkel å montere slik at den ikke er så synlig når den er av.
Postet 21.09.2020 - Remi

Utrolig bra lys

Jeg har montert denne LED-baren litt over skiltplata på min Volvo XC60, og det lyser svært bra og kjempelangt. Men jeg er litt skeptisk til om den leverer alle de 21.302 lumen den lover. Lysbildet er svært smalt (spot), og egner seg nok aller best på slette landeveier i høy fart.

LED-baren er ganske kompakt, og det den genererer en del varme, så jeg vil tro det ikke vil feste seg mye snø/is på glasset på denne på vinteren.


Gleder meg til å kjøre mer i mørket med denne.
Postet 17.09.2020 - Steinar Pedersen

Heilt vanvittig god kastelende!

Har hatt en LED bar før, men denne er i en heilt annen klasse. Trenger ikke noe mer lys på bilen med denne LED baren, for å si det sånn.
Postet 09.09.2020 - Odd-Arne

Anbefalest!

Utrolig bra, og lyser utrolig bra!
Postet 28.04.2020 - Yvonne

Fantastisk led bar!

Nå har ikke jeg mye å sammenligne med siden jeg i all min tid kun har hatt standard lys på mine 3 biler. men jeg sitter å smiler hver gang jeg skrur på D20'en, så mye lys! Er blitt kjipt å kjøre når det er lyst ute for da får jeg ikke skrudd på D20'en og sett hvor fantastik det blir. Anbefalles i kombinasjon med en skiltbrakett som er nesten like bred som skiltet for stabilitet. Støtfanger på caddyen min (2014 mod) var bare plast så jeg slang på ett par flate beslag bak fangeren og boret noen selvborende skruer igjennom skiltbrakketten, fangeren og inn i beslagene. Sitter som bare det og ikke no problemer med virbasjon. Knallbra lys!
Postet 05.03.2020 - Thomas

Natt blir til dag

Satte den på min Volvo, Natt ble til dag! Kjempe lampe med ekstremt mye lys. Naboen blir slått ned i støvlene med sine tusen metere.
Postet 02.01.2020 - Knut

Skriv din egen produktanmeldelse

Du omtaler: Lumen Helios D20 LED fjernlys

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering
Beskrivelse

Detaljer

Lumen Helios D20 LED fjernlys

En av våre kraftigste godkjente LED-barer

Det fins mange godkjente LED-barer på markedet, men det er kun et fåtall som virkelig bemerker seg. Helios D20 er en av disse lampene, og er virkelig et råskinn av en LED-bar. Med et lekkert design, robust kvalitet og en hinsides lysstyrke med fantastisk kastelengde, kan man trygt si at man har en av de kraftigste godkjente LED-barene på markedet!

Hva gjør lampen så bra?

Med en hinsides lysstyrke på hele 21 302 lumen får du en lys tilsvarende mer en 26 tradisjonelle tusenmetere i en og samme lampe. Denne LED-baren kan derfor krone seg som en av markedets kraftigste lovlige fjernlys. Designet for å tåle de tøffeste forholdene, og et lysbilde som er spesielt godt egnet til alle typer kjøreforhold, gjør Helios D20 til et knallgodt fjernlys for alle kjøretøy.

Spot lysbilde - Fantastisk kastelengde

Lumen Helios D20 har et spot lysbilde og fokuserer på å gi god sikt langt fremme, men har et relativt bredt lysbilde. Resultatet er at lampen ikke bare lyser langt, men også gir god bredde langt fremme. Her får man en lampe som lyser hele 1268 meter langt, og dekker hele veibanen for et knallgodt fjernlys.

Hva følger med i pakken?

Med i pakken følger det med 1 stk Lumen Helios D20, 2 stk sidemonteringsbraketter, 2 stk braketter for hengende montasje, 1 stk komplett skruepakke og 1 stk DTP strømkontakt.

Lumen Systems logo

Lumen står for god kvalitet og ekstremt mye lys for pengene. Med et Lumen-produkt, enten det er i bilen, båten eller traktoren, er du godt sikret og kan være trygg på at du har et lysprodukt som vil være med deg når du trenger det. I Lumen-sortimentet finner du et hav av spennende og lysende produkter til alle mulige tenkelige behov. Produktene leveres med gode garantivilkår, der flere produkter har opp til 5 års garanti.

Ta bare en titt her

Anbefalt tilbehør

Video

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt