Meny

Lumen HB4 LED tåkelyspære

  • Kraftig LED
  • Perfekt til tåkelys
  • Kaldhvit 6000k
299,-

Inkl. mva

Lagerstatus: 100+ på lager

Varenummer: 13117

Daglig

levering

Fri frakt

Over 999 kr

Prismatch

Alltid laveste pris

Tilleggsinformasjon

Teknisk informasjon

  • Pæretype: HB4
  • Pæresokkel: 9006
  • Spenning: 12v
  • Klevin: 6000k
  • Lumen originalvare
  • 2 års garanti
 

LED og canbus (pæresjekk)

LED-pærer har et betydelig lavere strømforbruk enn standard halogenpærer, og kan av og til få problemer med nyere biler som har et canbus system, ofte kalt en pæresjekk funksjon. Denne funksjonen sjekker regelmessig hvor mye strøm en pære trekker, og hvis strømforbruket er for lavt tror bilen at pæren er ødelagt. Det vil derfor normalt komme en feilmelding som sier i fra om dette, og pæren kan blinke eller ikke lyse.

Hvordan løser man dette?

For å løse dette må man kompensere for strømforbruket som mangler. Dette løses enkelt med en motstand som vil øke strømforbruket til pæren. Motstand for denne pæren kan du se her: Motstand til LED-pære

Sokkeltyper

Noen LED-pærer selges som forskjellige sokler i vår nettbutikk, men er faktisk bare ett produkt. Dette er gjort slik at du som kunde lettere finner frem til riktig pære for bilen din. Grunnen til dette er at disse pærene har identisk sokkel/festeanordning og strømkontakt. Forskjellen mellom disse pærene er når pærene er i halogen. Selv om pærene har identisk passform i halogen, så har de forskjellige wattstyrker. Eksempelvis har H11 55w forbruk, mens H8 har 35w forbruk. Forøvrig i LED har alle pærene likt forbruk, og pærene blir derfor identiske.

Produktanmeldelse

Strålende fornøyd

Flott hvit farge med 6000k
Postet 25.01.2021 - Daniel

Knall

Godt lys og ser veldig bra ut!
Postet 15.12.2020 - Fredrik

Bra

Funket bra men fikk opp feilmelding,selv om de målte samme volt som originalen
Postet 10.12.2020 - Hans

Supert

Fungerer veldig bra, kjempe fin oppgradering
Postet 01.10.2020 - Kim

Bra

Enkelt og bytte og lyser bra!
Postet 29.09.2020 - Teo Mathias

Bra

Kunne lyst sterkere, veldig fine
Postet 27.08.2020 - Patrick

Gode lys

Lyser bra og funket som de skal
Postet 20.07.2020 - Sigurd

Utmerket kvalitet!

Utrolig rask og ryddig handel! Fikk lyspæren til avtalt tid og kvaliteten er helt utmerket! Anbefales på det sterkeste! Kommer absolutt til å bestille herifra igjen!
Postet 12.07.2020 - Vijey

Grei

Funke greit
Postet 12.03.2020 - Herman

Skriv din egen produktanmeldelse

Du omtaler: Lumen HB4 LED tåkelyspære

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering
Beskrivelse

Detaljer

Lumen LED HB4 tåkelyspære

Bestselgende LED-pære, perfekt til tåkelys

Er du lei av de gule tåkelysene på bilen din? Da har vi pæren for deg. Få skikkelig flotte og moderne tåkelys med et enkelt pærebytte. Denne pæren gir et flott pærlehvit lys som passer perfekt med andre LED eller xenonprodukter.

Perfekt som kjørelys

Pærene er svært kraftige som gjør de godt synlige på dagtid, og er derfor ypperlige som kjørelys på dagen. Disse pærene er også perfekt for å matche fargen til andre LED eller xenonprodukter på bilen. Med høy kvalitet og god effekt i fokus er disse pærene blant våre bestselgere. Pærene leveres med 2 års garanti.

Perfekt til tåkelys

Disse pærene er tiltenkt til bruk i tåkelys, og bør ikke brukes i hovedlyktene. Pærene er designet for å gi et flott utseende, og gjøre bilen godt synlig på dagtid og kveldstid. Pærene vil derimot ikke være en god oppgradering av nærlys eller fjernlys, og er derfor ikke anbefalt. For dette bruket anbefaler vi Lumen LED ProSystem.

Hva følger med i pakken?

Med i pakken får du 1 stk Lumen HB4 tåkelyspære.

Lumen Systems logo

Lumen står for god kvalitet og ekstremt mye lys for pengene. Med et Lumen-produkt, enten det er i bilen, båten eller traktoren, er du godt sikret og kan være trygg på at du har et lysprodukt som vil være med deg når du trenger det. I Lumen-sortimentet finner du et hav av spennende og lysende produkter til alle mulige tenkelige behov. Produktene leveres med gode garantivilkår, der flere produkter har opp til 5 års garanti.

Ta bare en titt her

Video

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt