Meny

Lumen Superseal relésett

  • Komplett relésett
  • Perfekt til Lazer lamper
  • Plug and play
359,-

Inkl. mva

Lagerstatus: På lager

Varenummer: 14737-H

Daglig

levering

Fri frakt

Over 999 kr

Prismatch

Alltid laveste pris

Tilleggsinformasjon

Koblingskjema

Lumen relésett er designet for å være et brukervennlig og fleksibelt relésett som kan brukes på alle type biler for montering av lysutstyr. Hvis du kun ønsker å bruke en bryter for å skru av og på lampen du skal montere, så bruker du relésettet slik det blir levert.

Det er ferdig påmontert O-ringer som skal monteres på pluss og minus polene på batteriet, disse er fargekodet med rød (+) og sort (-). Rød ledning har en ferdig påmontert sikring.

Kontakten til lampene er plug & play, her kobler man lampen direkte på relésettet. Når dette er gjort vil bryteren bestemme når lamp kan lyse. Om du ønsker å bruke styrestrøm signalet fra f.eks bilens fjernlys for å blende opp/ned ekstralyset, se koblingskjema under for to ulike løsninger.

Koblingskjema uten bryter

Det er ikke pålagt å bruke bryter så lenge ekstralyset kun blender opp og ned med bilens fjernlys. Med denne koblingen vil ekstralyset automatisk blende opp og ned med bilens fjernlys. Dette er en godkjent oppkobling. 

For å koble dette følger du først anvisning øverst, men her fjerner vi bryteren fra relésettet. Når bryteren er fjernet vil du ha 3 løsere ledere fargekodet med Rød (konstant pluss), Sort (konstant jord) og en Hvit eller Blå ledning (styrestrøm).

Hva vi gjør her er å ta vekk og Rød og Sort ledning, disse skal ikke brukes. Hvit ledning er den som styrer reléet og styres med pluss-strøm. Denne kobler du til pluss-strømmen til bilens fjernlys. Når dette er gjort er koblingen ferdig og ekstralyset vil blende opp og ned med bilens fjernlys.

Koblingskjema med bryter

Noen ønsker å bruke koblingen slik at ekstralyset blender opp og ned med bilens fjernlys, men også ha muligheten til å skru av ekstralyset komplett. Dette er en god løsning hvis du har et veldig kraftig ekstralys, og gir deg muligheten til å kjøre både med ekstralyset eller kun med bilens fjernlys.

For å koble dette opp følger du først anvisning øverst, men vi skal bytte en ledning på bryteren. Den Røde ledningen til bryteren tar du vekk, denne skal ikke brukes og skal isoleres.

Der den røde ledingen var på bryteren vil det være et en ledig han-kabelsko. Her vil vi koble på bilens styrestrøm signal. Hva vi gjør er å klippe til en ny ledning og montere på en hun-kabelsko, som kan monteres på bryteren hvor den røde ledningen var. Den andre siden av den nye ledningen skal kobles på bilens styrestrøm. Dette vil være pluss-strømmen for bilens fjernlys.

Når dette er koblet vil bryteren bestemme når ekstralyset kan lyse. Når bryteren er på vil ekstralyset alltid blende opp og ned med bilens fjernlys. Når bryteren er av vil ekstralyset ikke lyse i det hele tatt.

 

Produktomtaler

Vær den første til å skrive en produktomtale her:

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Lumen Superseal relésett

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering
Beskrivelse

Detaljer

Lumen Superseal relésett

Komplett play and play relèsett    

Dette er et komplett relésett som har påmontert Superseal kontakter for en plug and play løsning for lykter som har denne kontakten. Lazer blant annet bruker Superseal kontakter på alle sine lamper. Dette er et kraftig og kvalitetsikkert relésett med et relé som håndterer opp til 80A og har en sikring på 30A.     

Spesialtilpasset  

Dette relésettet er et supert alternativ om du skal montere Lazer-lamper. Med superseal kontaktene får du en plug and play løsning mellom relésettet, batteriet og lampene. I tillegg får du med en bryter som har en liten diode, men brytere kan også taes vekk om man ikke ønsker å bruke dette.   

Teknisk informasjon 

Kontaktene som brukes på dette relésettet er standard 2-pins Superseal kontakter. Superseal er en universal kontakt-type på lik linje med Deutsch. Om du har lamper som bruker superseal kontakter vil dette relésettet passe perfekt.

Hva følger med i pakken?

I denne pakken følger det med ett komplett relésett med bryter. Antall kontakter velges i fanen over kjøpknappen og er avhengig av hvor mange lamper du ønsker å montere.

Lumen Systems logo

Lumen står for god kvalitet og ekstremt mye lys for pengene. Med et Lumen-produkt, enten det er i bilen, båten eller traktoren, er du godt sikret og kan være trygg på at du har et lysprodukt som vil være med deg når du trenger det. I Lumen-sortimentet finner du et hav av spennende og lysende produkter til alle mulige tenkelige behov.

Ta bare en titt her
Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt