Meny

Lumen LED Ryggelys

  • Kraftig oppgradering
  • Skikkelig godt ryggelys
  • Mange sokkeltyper
299,-

Inkl. mva

Lagerstatus: På lager

help
Pæretypen din bil bruker. Dette sjekker du på pæresøket vårt eller i manualen din.
Varenummer: 13078-H

Daglig

levering

Fri frakt

Over 999 kr

Prismatch

Alltid laveste pris

Tilleggsinformasjon

P21W Pærestørrelse:

- Total pærelengde 47mm.

- Nedre base diameter 15mm.

- Øvre diameter 20mm.

BASE: BA15S, P21W

 

W16W Pærestørrelse:

- Total pærelengde 53mm.

- Nedre base diameter 9mm.

- Øvre diameter 18mm.

 OBS! W16W kan være stor i forhold til hullet og kan kreve litt tilpassing på enkelte bilmodeller, som gjøres enkelt. 

 

W21W Pærestørrelse:

- Total pærelengde: 53mm.

- Nedre base bredde: 16mm.

- Øvre diameter 20mm.

 

H21W Pærestørrelse:

- Total pærelengde: 52 mm

- Største diameter: 11 mm

Base: BAY9s, H21W

 

PH16W Pærestørrelse:

- Total pærelengde 54mm.

- Nedre base diameter 18mm.

- Øvre diameter 20mm.

 


Produktomtaler

Overraskend bra

Skulle til å montere på ekstra lykter til ryggelysene da eg synst dei var så dårlige fra før. Tenkte at eg skulle bytte desse pærene på min caddy først da eg hadde de liggende å slenge. Resultate ble til at ej ikkje monterte opp ekstralys da eg synst pærene var så bra.
Postet 17.01.2019 - Caddy

Bra lys (kanskje litt i hviteste laget)

Monterte disse ,modell W21W ,på en Subaru Outback 2010 modell. Mye bedre lys enn originale pærer selv om lyset nesten var litt for hvitt. Bittelitt gulere lys hadde nok øket sikten enda bedre,men kan jo ha noe med mine 44 år gamle øyne å gjøre :o Det var dog et lite minus rent teknisk med pærene. Kontaktpinnene på begge pærene var på den ene siden plassert feil For langt inn mot midten) i forhold til originale slik at pærene ikke fikk skikkelig kontakt i pæreholderen. Ikke noe stort problem for jeg kunne bare bøye pinnen litt ut til siden så ble det kontakt.Likefullt litt merkelig og det gjør at pærene ikke får top score. Vil også anbefale alle å sjekke hvilke pærer man faktisk har i bilen å ikke stole helt på pærevelgeren.Til min bil kom det opp at jeg skulle bruke w16w,mens det korrekte altså var w21w.
Postet 06.12.2018 - Terje

Bra, men...

Pærene lyser hvitt og er i så måte en kraftig oppgradering fra vanlige halogen ryggelyspærer. De gir en del, men ikke dramatisk mye mer lystyrke. Alt i alt verdt det, men vær obs på at de kan avgi et blink (annet hvert minutt ca) når bilen står med motor på og er i frigir eller park. Det opplyses ikke om at man kan trenge en 10W motstand til kr. 49 for å få blinkingen bort som man må bestille med ny frakt (+tid for å montere). Hadde dette fulgt med hadde jeg gitt Ekstralys 5 stjerner for pærene.
Postet 29.11.2018 - D B M

Bra lys!

Montert på mercedes S212, ingen feilmelding. Hullet må utvides til 18mm, utrolig godt lys og meget fornøyd! Anbefales.
Postet 04.02.2018 - Andreas S.

Meget bra lys

Var enkelt å montere i min Transporter t5. Lyste bedre enn forventa, eneste minus var at jeg ikke fikk noe beskjed om at di muigens kommer til å lyse hele tiden, men lyser kun svakt når jeg ikke rygger.
Ellers alt bare bra :)
Postet 15.12.2017 - Simen Narvestad

Bra lys

Pærene er bra men jeg måtte etterbestille 2stk Lumen 10W motstand fordi pærene ga fra seg et blink med jevne mellomrom når bilen sto i park med motoren i gang. Jeg har en BMW e39 2001 mod.
Postet 14.12.2017 - Kjell Morten

Helt topp

Meget bra lys i disse ryggelyspærene. Monterte på Audi A4 Allroad 2010mod. Men måtte inn med VCDS å kode bort pærevarslinga for ryggelys.
Postet 07.12.2017 - Gynter

Dødsbra

Bytta ut org pære i ein mopedbil og det blei mykje bedre lys tusen takk anbefaler til alle sammen
Postet 21.09.2017 - Sigurd

Bra

disse var skikkelig gode ja. Vel verdt pengene. Enkelt å montere også
Postet 04.09.2017 - Sveinung Eriksen

Ufattelig

Dette var virkelig over forventning. Jeg kjøpte denne for å få få bedre ryggelys og disse lyste virkelig knallbra. Heller dette enn noen ekstra lykter bakpå bilen. Fornøyd
Postet 04.09.2017 - Arne Kåre Hansen

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Lumen LED Ryggelys

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering
Beskrivelse

Detaljer

Lumen LED Ryggelys 

En av markedets kraftigste og vårt bestselgende produkt!

På jakt etter et kraftig ryggelys til bilen din? Da har vi pæren for deg. Denne LED-ryggelyspæren er vårt mest solgte produkt og har fått fantastiske tilbakemeldinger. Pæren er av meget høy kvalitet og har en lysstyrke som gir en veldig stor oppgradering av ryggelyset ditt.   

Hva gjør denne pæren så bra?

Bortesett fra den fantastiske kvaliteten til denne pæren, har den et utrolig godt lys som kan doble effekten fra din originale halogen ryggelyspære. Den sender lyset rett bakover akkurat dit du trenger det, slik at du kan rygge med god sikt. Den kommer i ulike pæretyper som du kan velge i fanen til høyre. Pæren har også innebygd motstand slik at den ikke skal gi feilmelding. Det er kun i svært få tilfeller denne pæren må lures med en ekstra motstand. Kan brukes både på 12v og 24v og har 2 års garanti. 

Hva følger med i pakken?

Med i pakken får du 1 stk ryggelyspære. 

Lumen Systems logo

Lumen står for god kvalitet og ekstremt mye lys for pengene. Med et Lumen-produkt, enten det er i bilen, båten eller traktoren, er du godt sikret og kan være trygg på at du har et lysprodukt som vil være med deg når du trenger det. I Lumen-sortimentet finner du et hav av spennende og lysende produkter til alle mulige tenkelige behov.

Ta bare en titt her

Video

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt