Lumen P&P Motstand

Rating:
90 % of 100
  • Til LED-pærer
  • Fjerner feilmelding
  • Plug and play
Fra 199 ,-

Inkl. mva

På lager
Varenummer
14910-H

Daglig

levering

Prismatch

alltid laveste pris

Fri frakt

over 999 kr

Skriv en produktanmeldelse

Din rangering

Teknisk informasjon

OBS! Motstanden bruker 50w og blir veldig varm, så den må ikke plasseres inntil plastikk eller være i kontakt med andre ledninger. I såfall kan den smelte plasten 
Motstanden kan også brukes på 24v, men husk da at wattstyrken dobles, så her får du en motstand på 100w, med 24v. 

Lumen P&P Motstand

Komplett motstandsett med plug and play koblinger

Denne plug and play motstanden fjerner feilmeldinger som kommer opp i bilen, ved bytte til LED-pærer. Motstanden simulerer en 50w pære, slik at bilen tror at det sitter normale pærer i sokkelen. Dette gjør at bilen godtar LED-pærene og du kan få et pent, hvitt lys på bilen uten feilmelding.    

Plug and play

Motstanden er genialt laget slik at du enkelt plugger den ene ledningen i bilens sokkel, og den andre delen i LED-pæren. Med dette settet fjerner du feilmeldingen på de aller fleste biler. Velg blant ulike pæretyper i fanen til høyre. Motstanden kan kun brukes på 12v og leveres med 1 års garanti.

Hva følger med i pakken?

Med i pakken får du 2 stk motstander.

Lumen Systems logo

Lumen står for god kvalitet og ekstremt mye lys for pengene. Med et Lumen-produkt, enten det er i bilen, båten eller traktoren, er du godt sikret og kan være trygg på at du har et lysprodukt som vil være med deg når du trenger det. I Lumen-sortimentet finner du et hav av spennende og lysende produkter til alle mulige tenkelige behov. Produktene leveres med gode garantivilkår, der flere produkter har opp til 5 års garanti.

Ta bare en titt her
Ekstralys.no – Kundeanmeldelser