Meny

Lumen ESystems H4 Xenonsett

  • Økonomisk kvalitetsett
  • Ikke canbus kompatibelt
  • 3-4 ganger mer lys
1 599,-

Inkl. mva

Lagerstatus: På lager

help
6000k er kaldhvit og anbefales. 4300k er også bra, men litt varmere lys. Les mer i vår kelvin guide.
help
35w gir minst 3 ganger sterkere lys og anbefales i nærlys. 55w gir 4 ganger sterkere og anbefales i fjernlys.
Varenummer: 12100-H4B-H

Daglig

levering

Fri frakt

Over 999 kr

Prismatch

Alltid laveste pris

Tilleggsinformasjon

Teknisk informasjon 

Hva skal jeg velge?

Kelvin

Kort forklart - fargen i lyset. Mest populær er 6000k med ren hvit farge. Les mer om kelvin her: Kelvin guide

 

Spenning

Her velger du spenningen ditt kjøretøy bruker, spenningen er kun relevant for ballasten. Personbiler bruker normalt 12v men traktor og lastebiler normalt bruker 24v. 

 

Wattstyrke

Wattstyrken i et xenonsett bestemmer hvor høy effekt du får ut av xenonpærene og hvor mye lys du får. 35w er hva som er en såkalt standard styrke, alle biler med originale xenon systemer leveres med 35w styrke, dette er styrken vi anbefaler for nærlys og tåke/kurvelys. 55w derimot er et annet alternativ som gir deg litt ekstra lys, her beregner vi normalt 20% mer lys enn hva 35w gir, 55w anbefaler vi til fjernlys for maks effekt.

Garanti

Alt av xenon har en forventet levetid på rundt 2500 timer. Du får derfor med 1 års garanti når du handler xenonprodukter fra oss. Det er også mulig å kjøpe et ekstra år med garanti her: 2 års utvidet garanti

 

Sokkel til ettermontert xenon

Noen biler bruker sokler ved montering av halogen pærene sine i lyktene, dette er normalt en stål clips eller plast sokkel som pæren skal festes i, for så å bli montert i lykten. De originale soklene er tilpasset halogenpærer og vil derfor normalt sett ikke passe xenonpærene. Vi har derfor designet egne sokler som erstatter de originale som er tilpasset xenonpærene i vårt xenonsett. Vårt utvalg av sokler til xenonpærer finner du her: Sokkler til xenonpærer

Monteringsanvisninger

Monteringsanvining

Manualen som følger våre xenonsett. Masse gode tips til montering og gode råd underveis.

 

 

 

Feilsøkingsguide

Før eller siden går noe i stykker og denne guiden vil hjelpe deg å finne hva som er galt.

 

 

 

Tusenmeter tips

En liten guide til hvordan man kan oppgradere tusenmetere eller ekstralys til xenon.

 

 

 

Produktanmeldelse

Meget bra lys av dette xenonsettet!

Hei. Kjempelys til en rimelig penge. Meget fornøyd!
Postet 09.12.2020 - Åge

Lett å installere, gir mye bedre lys.

Systemet var lett å installere og ga veldig godt lys.

Jordingskablene kunne ha vært lengre og ville ha gjort installasjonen enklere. Jeg måtte lodde på litt ekstra ledning for å få plassert jordingen der jeg ville.

Kabelskoen med hull som skal inn på batteriet var ganske tynn og svak, kan anbefale å bytte denne selv hvis du vet hva du gjør.

Settet gir svært godt lys og var en markant forbedring fra 2x55w halogen. Litt hjemmemekk må medregnes dersom du skal få det til å se helt pent ut i motorrommet.

Jeg brukte ca 45 min på å installere sette, hovedsaklig fordi jeg måtte ut med begge frontlyktene og grillen for å få pen kabling.

OBS: hvis du skal installere dette kittet på Subaru som har ekstralys må du hente triggerstrøm til ekstralysa fra den ledige pæresokkelen og koble om releet ditt. Du må koble 85 fra høyre pol på den ledige h4 kontakten og 86 fra venstre pol på den ledige h4 kontakten. Ligger en guide ute på nett et sted hvis du søker "koble minusstyrte fjernlys".
Postet 17.11.2019 - Chris

Skriv din egen produktanmeldelse

Du omtaler: Lumen ESystems H4 Xenonsett

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering
Beskrivelse

Detaljer

Lumen ESystems H4 Xenonsett

Vårt beste xenonsett!

Ønsker du å oppgradere dine kjedelige halogenpærer til xenon? Da er dette settet noe for deg. Her får du ikke lengre gule gamle pærer med dårlig effekt, men et flott, hvitt lys og en enorm effekt. Xenon lyser nemlig tre til fire ganger mer enn hva halogen gjør. Dette setter passer til biler som har H4 pærer originalt. Pæren gir både nærlys og fjernlys. 

Hva gjør Esystem så bra?

Dette settet lar deg installere xenon i biler som originalt kommer med halogen. Ved å oppgradere til xenon får du en mye bedre effekt, bedre sikt og tryggere kjøring i mørket. Det ser også utrolig bra ut på bilen med det skarpe hvite lyset, i forhold til de gulaktige pærene som kommer originalt.  Xenon har lang levetid og krever minimalt med vedlikehold. Det som skiller Prosystem fra Esystem er at Esystem er ikke canbus kompatibelt, men er derfor rimeligere å produsere så du betaler mindre. Det er også utrolig enkelt å montere selv. 

Hva følger med i pakken?

Med i pakken får du 2 stk xenonpærer, 2 stk ballaster, og en norsk manual. 

Lumen Systems logo

Lumen står for god kvalitet og ekstremt mye lys for pengene. Med et Lumen-produkt, enten det er i bilen, båten eller traktoren, er du godt sikret og kan være trygg på at du har et lysprodukt som vil være med deg når du trenger det. I Lumen-sortimentet finner du et hav av spennende og lysende produkter til alle mulige tenkelige behov. Produktene leveres med gode garantivilkår, der flere produkter har opp til 5 års garanti.

Ta bare en titt her

Kelvinguide

Lys av

3000 K

4300 K

6000 K

8000 K

10000 K

Fin bil, men her mangler det noen lys. Trykk på menyen over for å prøve de forskjellige kelvin-fargene på bilen og se forskjellen.

Video

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt