Meny

Lumen 75w Xenonsett

  • Vårt kraftigste xenonsett
  • Høy effekt, lavt forbruk
  • Kvalitetsett
1 999,-

Inkl. mva

Lagerstatus: På lager

help
6000k er kaldhvit og anbefales. 4300k er også bra, men litt varmere lys. Les mer i vår kelvin guide.
help
Pæretypen din bil bruker. Dette sjekker du på pæresøket vårt eller i manualen din.
Varenummer: 12002-H

Daglig

levering

Fri frakt

Over 999 kr

Prismatch

Alltid laveste pris

Tilleggsinformasjon

Teknisk informasjon 

Hva skal jeg velge?

Kelvin

Kort forklart - fargen i lyset. Mest populær er 6000k med ren hvit farge. Les mer om kelvin her: Kelvin guide

 

Spenning

Her velger du spenningen ditt kjøretøy bruker, spenningen er kun relevant for ballasten. Personbiler bruker normalt 12v men traktor og lastebiler normalt bruker 24v. 

 

Wattstyrke

Wattstyrken i et xenonsett bestemmer hvor høy effekt du får ut av xenonpærene og hvor mye lys du får. 35w er hva som er en såkalt standard styrke, alle biler med originale xenon systemer leveres med 35w styrke, dette er styrken vi anbefaler for nærlys og tåke/kurvelys. 55w derimot er et annet alternativ som gir deg litt ekstra lys, her beregner vi normalt 20% mer lys enn hva 35w gir, 55w anbefaler vi til fjernlys for maks effekt.

Garanti

Alt av xenon har en forventet levetid på rundt 2500 timer. Du får derfor med 1 års garanti når du handler xenonprodukter fra oss. Det er også mulig å kjøpe et ekstra år med garanti her: 2 års utvidet garanti

 

Sokkel til ettermontert xenon

Noen biler bruker sokler ved montering av halogen pærene sine i lyktene, dette er normalt en stål clips eller plast sokkel som pæren skal festes i, for så å bli montert i lykten. De originale soklene er tilpasset halogenpærer og vil derfor normalt sett ikke passe xenonpærene. Vi har derfor designet egne sokler som erstatter de originale som er tilpasset xenonpærene i vårt xenonsett. Vårt utvalg av sokler til xenonpærer finner du her: Sokkler til xenonpærer

Monteringsanvisninger

Monteringsanvining

Manualen som følger våre xenonsett. Masse gode tips til montering og gode råd underveis.

 

 

 

Feilsøkingsguide

Før eller siden går noe i stykker og denne guiden vil hjelpe deg å finne hva som er galt.

 

 

 

Tusenmeter tips

En liten guide til hvordan man kan oppgradere tusenmetere eller ekstralys til xenon.

 

 

 

Produktanmeldelse

Bra men ikke bra

Tenkt jeg kunne prøve det ut på noen gamle hella lykter. Funka på den ene men fikk en defekt ballaster. God nok service til at se sendte en ny med en gang. Fikk installert den nye og begge lyste i ca 1t før den andre tok kvelden... begynner å lure på kvaliteten her, lyser som bare F!
Postet 02.03.2021 - Icrsjr

Veldig bra

Veldig bra
Postet 28.12.2020 - Kevin

Meget bra!

Har 3x55w xenon i fra Lumen fra før og ville prøve dette 75w kitet. Dette lyser veldig bra og er en stor økning i fra 55w. Har vært montert i ca en mnd nå og fungerer feilfritt. Ledningsnettet som fulgte med virket også veldig bra.

Dette kan anbefales på det sterkeste hvis du har noen gamle "bøtter" du vil sparke liv i
Postet 23.11.2020 - Alf-André

Xenon

Dette xenonsettet lyser bra å er igrunn vertt pengene
Postet 04.03.2019 - Gullik Lome

Skriv din egen produktanmeldelse

Du omtaler: Lumen 75w Xenonsett

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering
Beskrivelse

Detaljer

Lumen 75w Xenonsett

Vårt beste xenonsett!

Har du noen store tusenmetere du kunne hatt et enda kraftigere lys på? Da har vi settet for deg. Dette er målt til 10 ganger sterkere enn halogen. Her får du virkelig en enorm effekt som gir deg ufattelig mye lys i dine ekstralys. 

Høy effekt, men også mer varme!

Dette settet er beregnet for bruk i tusenmetere. Ved å ta i brukt et sett som dette i en original lykt på bilen, blir det så mye varme at du kan ødelegge reflektoren din. Her trengs det plass for varmen som kommer fra dette settet, og det er dermed best egnet for ekstralys. Ekstralyse på Ø22 eller større tåler denne varmen fint, og du kan få et utrolig flott lys som gir deg et fantastisk fjernlys.  

Plug and play

Dette settet er svært enkelt å montere og er ganske plug and play på de fleste pæresoklene. Om du da trenger H16, H11, H8 eller H9, trenger du også denne kontakten for at hele settet skal være plug and play: Overgang 

Hva følger med i pakken?

Med i pakken får du 2 stk xenonpærer, 2 stk ballaster, og en norsk manual. 

Lumen Systems logo

Lumen står for god kvalitet og ekstremt mye lys for pengene. Med et Lumen-produkt, enten det er i bilen, båten eller traktoren, er du godt sikret og kan være trygg på at du har et lysprodukt som vil være med deg når du trenger det. I Lumen-sortimentet finner du et hav av spennende og lysende produkter til alle mulige tenkelige behov. Produktene leveres med gode garantivilkår, der flere produkter har opp til 5 års garanti.

Ta bare en titt her

Kelvinguide

Lys av

3000 K

4300 K

6000 K

8000 K

10000 K

Fin bil, men her mangler det noen lys. Trykk på menyen over for å prøve de forskjellige kelvin-fargene på bilen og se forskjellen.

Video

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt