Laster...

Lumen 75w Xenonsett

Rating:
88 % of 100
 • Vårt kraftigste xenonsett
 • Høy effekt, lavt forbruk
 • Til 12 volt
Fra  1 599,- Vanlig pris  1 999,-

Inkl. mva

På lager
Lukk

Pæretype

Trykk på kjøp for å velge produkt
Varenummer
12002-H

Daglig

levering

Prismatch

alltid laveste pris

Fri frakt

over 1499 kr

Skriv en produktanmeldelse

Din rangering

Teknisk informasjon

Hva skal jeg velge?


 • Kelvin

Kort forklart - fargen i lyset. Mest populær er 6000k med ren hvit farge. Les mer om kelvin i kelvin guiden til høyre


 • Spenning

Her velger du spenningen ditt kjøretøy bruker, spenningen er kun relevant for ballasten. Personbiler bruker normalt 12v men traktor og lastebiler normalt bruker 24v. 

 

 • Wattstyrke

Wattstyrken i et xenonsett bestemmer hvor høy effekt du får ut av xenonpærene og hvor mye lys du får. 35w er hva som er en såkalt standard styrke, alle biler med originale xenon systemer leveres med 35w styrke, dette er styrken vi anbefaler for nærlys og tåke/kurvelys. 55w derimot er et annet alternativ som gir deg litt ekstra lys, her beregner vi normalt 20% mer lys enn hva 35w gir, 55w anbefaler vi til fjernlys for maks effekt.

 • Garanti

Alt av xenon har en forventet levetid på rundt 2500 timer. Du får derfor med 1 års garanti når du handler xenonprodukter fra oss.

 

 • Sokkel til ettermontert xenon

Noen biler bruker sokler ved montering av halogen pærene sine i lyktene, dette er normalt en stål clips eller plast sokkel som pæren skal festes i, for så å bli montert i lykten. De originale soklene er tilpasset halogenpærer og vil derfor normalt sett ikke passe xenonpærene. Vi har derfor designet egne sokler som erstatter de originale som er tilpasset xenonpærene i vårt xenonsett. Vårt utvalg av sokler til xenonpærer finner du i tilbehørskategorien vår


  Lumen 75w Xenonsett

  Vårt beste xenonsett!

  Har du noen store tusenmetere du kunne hatt et enda kraftigere lys på? Da har vi settet for deg. Dette er målt til 10 ganger sterkere enn halogen. Her får du virkelig en enorm effekt som gir deg ufattelig mye lys i dine ekstralys. 

  Høy effekt, men også mer varme!

  Dette settet er beregnet for bruk i tusenmetere. Ved å ta i brukt et sett som dette i en original lykt på bilen, blir det så mye varme at du kan ødelegge reflektoren din. Her trengs det plass for varmen som kommer fra dette settet, og det er dermed best egnet for ekstralys. Ekstralys på Ø22 eller større tåler denne varmen fint, og du kan få et utrolig flott lys som gir deg et fantastisk fjernlys.  

  Plug and play

  Dette settet er svært enkelt å montere og er ganske plug and play på de fleste pæresoklene. Om du da trenger H16, H11, H8 eller H9, trenger du også en overgang for at hele settet skal være plug and play

  Hva følger med i pakken?

  Med i pakken får du 2 stk xenonpærer, 2 stk ballaster, og en norsk manual. 

  Lumen Systems logo

  Lumen står for god kvalitet og ekstremt mye lys for pengene. Med et Lumen-produkt, enten det er i bilen, båten eller traktoren, er du godt sikret og kan være trygg på at du har et lysprodukt som vil være med deg når du trenger det. I Lumen-sortimentet finner du et hav av spennende og lysende produkter til alle mulige tenkelige behov. Produktene leveres med gode garantivilkår, der flere produkter har opp til 5 års garanti.

  Ta bare en titt her

  Kelvinguide

  Lys av

  3000 K

  4300 K

  6000 K

  8000 K

  10000 K

  Fin bil, men her mangler det noen lys. Trykk på menyen over for å prøve de forskjellige kelvin-fargene på bilen og se forskjellen.

  Andre vurderte også

  1. -20%
   Lumen ProSystem Xenonsett
   Lumen ProSystem Xenonsett
   Fra  1 599,- Vanlig pris  1 999,-
    
  2. -20%
   Lumen Helios CS20 Kombo LED fjernlys
   Lumen Helios CS20 Kombo LED fjernlys
   Spesialpris  3 199,- Vanlig pris  3 999,-
    
  3. -20%
   Lumen LED ProSystem LED-kit
   Lumen LED ProSystem LED-kit
   Fra  1 119,- Vanlig pris  1 399,-
    
  4. -20%
   Lumen deutsch relésett
   Lumen deutsch relésett
   Fra  319,- Vanlig pris  399,-
    
  5.  
  6. -20%
   Lumen Workforce SL6 LED arbeidslys
   Lumen Workforce SL6 LED arbeidslys
   Spesialpris  599,- Vanlig pris  749,-
    
  7.  
  8. -15%