Arbeidsbil med Lazer Linear 18 elite

Få det perfekte fjernlyset på arbeidsbilen din!

Arbeidsbil med Lazer Linear 18 eliteLazer Linear 18 elite er en av de kraftigste, godkjente LED-barene fra Lazer. Det er en ufattelig heftig lampe med hele 12150 lumen og nesten en kilometer lang kastelengde. Lazer Linear 18 har et komplett kombinert lysbilde som ikke bare gir deg god lengde, men også en utrolig fin bredde. Her får du virkelig alt du kan drømme om av et fjernlys og den egner seg perfekt til å monteres lavprofilt eller innfellbart. Et kombinert lysbilde passer ypperlig for deg som kjører på mye varierte veier. Kastelengden er på nesten en kilometer, noe som passer på lengre sletter der farten er høyere hvor du trenger sikt langt fremme. Bredden hjelper deg å få lyset godt inn i svingen, og oversikt over dyr og andre detaljer langs veien. Med andre ord får du alt du trenger av et fjernlys i en og samme LED-bar. Lazer Linear 18 elite vil være den perfekte LED-baren å montere på arbeidsbilen din.

Grillbraketter til Lazer Linear 18 Elite

Ønsker du en stilren og integrert montering av en LED-bar på din arbeidsbil? Med Lazer sine grillbraketter får du en spesialtilpasset og proff montasje av Lazer sine bestselgende LED ekstralys direkte i bilens grill. Her får man en ferdig løsning spesiallaget for akkurat din bil, med en enkel montering som tar rundt en times tid. Her kan du finne Lazer sine modelltilpassede grillbraketter til Linear 18 elite til blant annet Ford Transit og grillbraketter til Toyota Proace.

Genial montering av LED-bar på arbeidsbil

Grillbrakettene fra Lazer er spesialdesignet for å felles inn som en del av bilens originale grill, og gir et moderne og originalt utseende. Resultatet er en utrolig bra, godkjent og solid montasje som ser fabrikk-original ut. Plassering i grillen vil gi en perfekt høyde på lyset. Dette er et genialt sett som virkelig vil gi en profesjonell montering.

Arbeidsbil med LED-bar på kufanger

Har du en arbeidsbil med kufanger som du ønsker å montere en LED-bar på? Dette er et genialt bøylefeste som gjør at man kan montere LED-bar på rør.  Normalt bruker man klemmer som klemmer rundt røret, men disse påvirker utseendet og gir et litt annet inntrykk. Metec sine bøylefester derimot monteres bak røret, og gir et penere resultat. Dette gir en mer stilren montering og skjuler festeanordningene til LED-barer på bøyler, kufanger eller lysbøyler. Metec LED-bar bøylefeste til kufanger finner du her og vanlig lyktefeste fra Metec finner du her.

Lazer Linear 18 Elite LED fjernlys

Det ultimate fjernlyset og LED-baren fra engelske Lazer Lamps. Se presentasjonsfilmen om Lazer Linear 18 Elite LED fjernlys her:

Ekstralys.no – Kundeanmeldelser