Meny

Lazer Linear 18 Elite LED fjernlys

 • Godkjent fjernlys
 • 12150 lumen
 • 975m kastelengde
-25%

Veil pris: 8 399,-

Kampanjepris 6 299,-

Inkl. mva

Lagerstatus: 100+ på lager

Varenummer: LZ0L18-LNR-EL

Daglig

levering

Fri frakt

Over 999 kr

Prismatch

Alltid laveste pris

Tilleggsinformasjon

Teknisk informasjon

 • Lysbilde: Kombo
 • Kastelengde: 975 meter
 • Lumen: 12150
 • Strømforbruk: 126w
 • Spenning: 9-32V
 • RFI/EMI-beskyttet
 • IP-gradering: IP67k
 • Kelvin: 5000K
 • Strømkontakt: Superseal
 • Godkjenning: R112, R10
 • Referansetall: 45
 • Over- og underspenningsbeskyttet
 • Lyktehus: Anodisert aluminium
 • Innebygd termisk beskyttelse
 • Bredde: 532mm
 • Dybde: 62mm
 • Høyde: 40mm
 • Garanti: 5 år
 

Lysdiagram Lazer Linear 18 Elite

Lazer Linear 18 Elite lysbilde
Produktanmeldelse

Fantastisk lysbilde.

Aldri opplevd maken til ekstralys. Flott lysbilde, god rekkevidde og veldig bra kvalitet. Kunne ikke vært mer fornøyd
Postet 29.03.2021 - Jarle Larsen

Meget bra ledbar!

Har kjørt med Lazer linear 18 elite i 1,5 år nå. Er et kjempefint lysbilde på denne, sprer lyset utrolig bra og lyser lang nok. Har opplyst vei i ca15 sekunder i 80kmt, så lyser ca300m. Er strølys som går lenger, så reflekser ses på ca 1000m. Ledbaren har en behagelig lysfarge, den lyser ikke skarpt ned i veien 15m framfor bilen slik som andre lys gjør og reflekterer heller ikke så mye lys tilbake fra skilt eller snøvær. Kan under enkelte forhold legge seg snø og is på den, men heller ikke det så ofte som jeg har opplevd med andre lys. Kjører mest på svingete nordnorske veier, og til det tror jeg nesten ikke det finnes en bedre ledbar enn Lazer linear 18 elite.
Postet 01.03.2021 - Gard

La det bli lys, og det ble lys!

Hadde litt forventninger til denne led baren etter å ha sett ett par facebook videoer, men at den skulle ta pusten fra både meg å kona når vi skrudde den på for første gang på en mørk asfaltert vei i skogen hadde jeg ikke trodd.

Gleder meg til hver gang det ikke er andre biler på veien og mørkt :-)
Superenkel montering med Lumen ledningssett og braketter, alt ferdig montert på en liten halvtime.
Postet 23.12.2020 - Asmund

Veldig fornøyd!

Lysbildet er så smalt at ledbaren ble montert bak den smale grillåpningen rett over nummerskiltet på en Subaru Forester, 2014 modell. Lykten er utrolig god gjemt, men lyser som et uvær. Spesielt gir den et fantastisk opplyst veibane 100 til 200m foran bilen, noe som er glimrende på en våt og svingete Vestlandsvei, med helt sort asfalt. Lyser godt ut i kantene også. Er som en drøm å kjøre nå. Til og med kona, som er med som passasjer, er veldig fornøyd med denne lyskasteren. Nå trenger hun ikke å anstrenge seg lenger for å se hva som er foran bilen, hun ser det og slapper mye bedre av............
Postet 21.12.2020 - Jan Bergtun, +60

Fornøyd

Veldig imponert over lysbildet, til tross for at jeg monterte den lavt og bak grill. Leverte akkurat til forventning. Lett og liten ledbar, som absolutt er verdt pengene
Postet 15.12.2020 - Eirik

Overgår forventningene

Monterte denne bak nedre grill på en Tiguan. Har hørt mye bra om den, men det var enda bedre enn forventet. Kjempebra lysbilde. Lyser godt ut i sidene der man trenger det på skogsbilveier og småveier, men også veldig bra lengde som gjør at kjøring på lange åpne strekker hvor det ofte er villt, er mye mer avslappende.
Postet 12.12.2020 - John Inge

Fantastisk lys

Kjøpte denne under black friday og kjempefornøyd med dealen. Nesten som å kjøre i dagslys. Bor nordpå og nå er det mørketid, mange strekninger uten veilys samt mye elg. Med disse lysene ser man langt fremover og bredt slik at farene viser seg i god tid.
Postet 12.12.2020 - Knut

Lyser vanvittig bra

Montert lazer linear elite 18 under skiltet, ble konge bra lys og 2 stk lazer triple R 850 elite gen 1 bak nyrene på bmw min de tre i sammen ble ett kjempe rått lysbilde
Postet 11.12.2020 - Thor-Willy

pent design med godt lys

topp lys
Postet 05.12.2020 - Stig

Fornøyd

Supert lys, kler bilen
Postet 02.12.2020 - Bjørn

Bra lys

Bra
Postet 25.11.2020 - Johannes

Klockrent

Enormt bra ljusbild bredd ,längd. Designen för att passa in utan att synas nämnvärt, toppbetyg..
Postet 13.10.2020 - Leif

Bra

Bra produkt
Postet 07.10.2020 - michael

BRA LYS

MEGET BRA LYS TIL Å VÆRE SÅ LITEN.
Postet 25.09.2020 - Kim Andre

Fantastisk lysbilde og kvalitet!

Fantastisk lysbilde og denne oser av kvalitet. Lyser opp våt asfalt og reflekterer ikke som andre lykter gjør. Ikke den veldig store forskjellen fra Lazer Linear 12 elite, men noe bredere lysbilde og er absolutt verdt oppgradering. Montert i nederst i spoiler på Citröen C5 Aircross, og passer perfekt!
Postet 15.12.2019 - Kjetil

Fantastisk lys

Bra lys, fint lysbilde og god rekkevidde.
Lyser både langt og bredt, en drøm å kjøre med.
Anbefales virkelig!
Postet 28.11.2019 - Patrick

Supert lys

Trengte bedre fjærnlys på Vw passat og valgte Lazer Linear 18 elite led baren er smal og lang lyser utrolig bra utpå sidene og langt fram 975 meter ser du knapt . Har redda meg frå og kjøre på vilt. Problemet no er når eg blender ned så er orginallys dårlige så då blir det oppgradering til xenon nærlys .
- høg pris
+ masse lys , god sikt utafor vegbanen , kvalitet
Postet 19.11.2019 - Kjell Arne

Vanvittig bra lys

Helt topp produkt å feste på skiltplate
Postet 06.11.2019 - Eystein

Probably the best ......?

Lyser vanvittig bra!
Veldig praktisk størrelse.
Kan trygt anbefales!
Postet 19.10.2019 - Atle Aa. Fjeld

Perfekt ledbar:)

Synes produktet er meget bra. Selv ved våt veibane, hvor andre lykter taper effekt. Fint lysbilde for meg som ikke er nysgjerrig på hva som skjer 1 km lengere fram. Beste lykta jeg har hatt på mine biler.
Postet 15.09.2019 - Terje

Mye og Bredt lys, pent lys på bilen

bra og bredt lys, men den kastelengden på 975m er så lite lys at du ser det ikke, er nok kun reflektering. på min MB C klasse monterte jeg den over skiltet og fikk justert lyset slik at det lyste littegrann lengre enn org. halogen langlys, så var det ikke mer å hente. trodde faktisk den skulle lyse litt lengre.
så vist man vil ha noe som lyser langt så er ikke dette løsningen.
Postet 18.01.2019 - Petter Wæraas

Perfekt når man begynner å slite med mørkekjøring

Dette settet kan bygges inn i grillen eller fangeren på mange biler. Min er bygd inn i ribbene under skilt på en Volvo V70.
Gir veldig mye lys rett foran bilen (1 til 50 m) og er ypperlig på svingete veier. Kaster ikke så konsentrert og langt som feks Triple R serien, kanskje litt skuffende. Men en veldig oppgradering og veldig fornuftig når en blir eldre og sliter med mørkekjøring. Relativt dyr, men kjennes ut som skikkelig kvalitet. Annet problem med disse er at ved nedblending til nærlys er det nesten som å slå av lysene!
Postet 08.12.2018 - Knut

En drømme oppgradering. Kjempe fornøyd

Knall bra lys!!. Montert i grill under skiltet på Ford Mondeo. Lyser godt ut mot sidene og langt frem. Utrolig lys på så smal ledbar. Løp å kjøp
Postet 27.11.2018 - Roy André

Kongen av ekstralys

Gikk for Lazer Linear 18 Elite LED som ekstra fjernlys til min Outlander Phev så snart nye ekstrlys regler ble vedtatt. Viste godt hva jeg ville ha og dem virker akkurat som forventet. Du vil ikke angre!
Postet 20.11.2018 - Sogn

Bra lysbilde, lav byggehøyde

Suveren ledbar, vanvittig oppgradering fra originallysene, masse lys og bredt lysbilde.
Lave, 4cm, kunne monteres inni grillen under skiltet på Mitsubishi Outlander 2017. Det følger med 15cm kabel med plugg for tilkobling til kabelen fra ledbaren.
På 15min kjøretur i kveld så jeg 3 elg og 4 rådyr som jeg neppe ville oppdaget med originallysene.
Postet 28.10.2018 - Roy Thomas

Skriv din egen produktanmeldelse

Du omtaler: Lazer Linear 18 Elite LED fjernlys

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering
Beskrivelse

Detaljer

Lazer Linear 18 Elite LED fjernlys

Kraftig og super slank LED-bjelke!

Dette er en av de kraftigste, godkjente lampene til Lazer. Det er en ufattelig rå lampe med hele 12150 lumen og nesten en kilometer lang kastelengde. Det stopper da ikke der, for lampen har nemlig det komplette lysbilde som ikke bare gir deg god lenge, men en utrolig fin bredde i lysbilde. Her får du virkelig alt du kan drømme om av et fjernlys og den egner seg perfekt til å monteres lavprofilt eller innfellbart. 

Hva gjør lampen så bra?

Ikke bare har denne lampen det perfekte lysbildet, men den er også veldig kraftig med hele 12150 lumen. Dette er like mye som 15 halogen tusenmetere. Det vi liker best med denne lampen er at den er designet for innfelling i eller bak grill. Lampen er rett og slett laget slik at den kan monteres lavt på bilen, uten at du får tap av lysbildet eller gjenskinn i asfalten. Høy effekt, kombinert lysbilde og meget pent design er tre gode grunner for å velge nettopp denne lampen. Lazer har også utrolig god kvalitet og kommer med 5 års garanti. 

Kombo lysbilde - Det perfekte fjernlys

Et kombinert lysbilde passer ypperlig for deg som kjører på mye varierte veier. Kastelengden er på nesten en kilometer, noe som passer på lengre sletter der farten er høyere hvor du trenger sikt langt fremme. Bredden hjelper deg å få lyset godt inn i svingen, og oversikt over dyr og andre detaljer langs veien. Med andre ord får du alt du trenger av et fjernlys i en og samme lampe. 

Hva følger med i pakken?

Med i pakken følger det med 1 stk Lazer Linear 18 Elite, tyverisikre side-braketter og superseal han-kontakt med avisolerte ledere.

Lazer Lamps logo

Som norsk distributør av Lazer, tilbyr vi hele sortimentet og lagerfører alle produkter. Lazer produseres i England og er kjente for å lage LED-lamper som lyser hinsides godt. Du kjenner sikkert Lazer fra sin satsing innen motorsport, med gromme panserkit og enorme lyskatere. LED-lyktene leverer et svært bra og samensatt lysbilde som gir deg både god rekkevide og bredt lysbilde uten "hotspots" og med svært behagelig fargetemperatur. Alle produktene leveres med 5 års garanti.

Se alt fra Lazer

Anbefalt tilbehør

Video

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt