Laster...

Lazer grillkit Toyota Proace

  • Modelltilpasset
  • Til Proace 2016+
  • Innfelt montering
 1 099,-

Inkl. mva

1-4 På lager
Varenummer
LZVIFK-PROACE-01K

Daglig

levering

Prismatch

alltid laveste pris

Fri frakt

over 1499 kr

Skriv en produktanmeldelse

Din rangering

Teknisk informasjon

  • Garanti: 5 år
  • Bruksområde: Tilbehør
  • Bilmerke: Toyota
  • Bilmodell: ProAce
"

Grillkittet støtter følgende lamper

  • 2 stk Lazer Linear 6
  • 1 stk Lazer Linear 18

Lazer grillkit Toyota Proace

Modelltilpasset grillkit for en innfelt og skjult montering

En innfelt montering er blant de mest populære måtene å montere ekstralys, og gir en skjult og stilren montering av ekstralyset. Det er ikke alltid like enkelt å få til en slik montering, men med modelltilpasset grillkit fra Lazer blir dette langt enklere. Her får du en ferdig løsning for bilen din for en enkel og god montering.

Hva er fordelene med en innfelt montering?

Det er mange fordeler med en innfelt montering. Mange ønsker at ekstralyset ikke skal påvirke designet på bilen, og med en innfelt montering slipper man akkurat dette. Lampen blir skjult vekk, men gir allikevel et fantastisk fjernlys. I tillegg blir lampen mer tyverisikker og beskyttet når den felles inn i grillen.

Hvilken lamper passer dette grillkittet?

Med dette grillkitet kan man bruke flere forskjellige lamper. Her kan du fritt velge lampene du ønsker for montering på din bil, slik at du får det lysbildet du ønsker. For å se monteringsanvisning og en full oversikt over hvilken lamper som kan brukes, se tilleggsinformasjons fanen over.

Hva følger med i pakken?

Med i pakken følger det med alt nødvending monteringsmateriell og monteringsguide for denne montasjen. Lamper medfølger ikke og må kjøpes separat.

Lazer Lamps logo

Som norsk distributør av Lazer, tilbyr vi hele sortimentet og lagerfører alle produkter. Lazer produseres i England og er kjente for å lage godkjente e-merkede og referansemerkede LED-lamper som lyser hinsides godt. Du kjenner sikkert Lazer fra sin satsing innen motorsport, med gromme panserkit og enorme lyskatere. LED-lyktene leverer et svært bra og samensatt lysbilde som gir deg både god rekkevide og bredt lysbilde uten "hotspots" og med svært behagelig fargetemperatur. Alle produktene leveres med 5 års garanti.

Se alt fra Lazer

Andre vurderte også

Ofte kjøpt sammen med dette produktet