Laster...

Metec LED-bar bøylefeste

  • Perfekt til kufanger
  • Penere resultat
  • Unik festeløsning
 499,-

Inkl. mva

10+ På lager
Varenummer
MT888535

Daglig

levering

Prismatch

alltid laveste pris

Fri frakt

over 1499 kr

Skriv en produktanmeldelse

Din rangering

Teknisk informasjon

  • Farge lyktehus: Sort
  • Garanti: 6 år
  • Bruksområde: Tilbehør

Metec LED-bar bøylefeste

Genialt bøylefeste laget spesielt for LED-barer på kufanger

Dette er et genialt bøylefeste som gjør at man kan montere LED-bar på rør.  Normalt bruker man klemmer som klemmer rundt røret, men disse påvirker utseendet og gir et litt annet inntrykk. Metec sine bøylefester derimot monteres bak røret, og gir et penere resultat. Dette gir en mer stilren montering og skjuler festeanordningene til LED-barer på bøyler, kufanger eller lysbøyler.

Hva gjør bøylefestet så bra?

Bøylefestet monteres bak røret ved å borre et hull i røret. Man monterer så en plugg med gjenger, som bøylefestet skrues fast i. Festeanordningene for LED-baren kommer opp over bøylen, og festes i siden på LED-baren. På kufanger vil dette se spesielt pent ut, da man ikke før en klemme som går rundt hele røret og vises på fremsiden. Bøylefestene er pulverlakkert sort og er laget i rustfritt stål for lang levetid. Bøylefestet støtter alle LED-barer som har festeanordning på siden av lampen, og støtter alle breddemål som passer på ditt rør. Dette festet er laget for rør med en diameter på 60mm, 70mm eller 76mm.

Hva følger med i pakken?

Med i pakken får du 2 stk Metec LED-bar bøylefester.

Metec logo

Metec er en av Europas største produsenter av tilbehør til kjøretøy. Siden 1993 har de spesialiserer seg på produkter som kufanger, lysbøyler, beltebøyler og klemmer for alle kjøretøy. Produktene lages i rustfritt stål og oser av kvalitet. Se flere produkter her