Laster...

Lazer Linear støttestag

  • Støtter opp lyktene
  • Reduserer risting
  • Til Linear serien
249 ,-

Inkl. mva

Kommer på lager
Varenummer
LZ1128K

Daglig

levering

Prismatch

alltid laveste pris

Fri frakt

over 999 kr

Skriv en produktanmeldelse

Din rangering

Teknisk informasjon

  • Farge lyktehus: Sort
  • Garanti: 5 år
  • Bruksområde: Tilbehør

Lazer Linear støttestag

Solide støttestag for å støtte opp lyktene

Støttestag fra Lazer lar deg stabilisere Linear lyktene, og er svært enkle å montere. Støttestagene er designet slik at de vil passe i sporene bak på lampen, og lar deg plassere stagene på hele langsiden av lampen. Dette gjør at lampen blir langt mer stabil, og vibrasjon i lysbilde reduseres betydelig.

Hva gjør dette produktet så bra?

Støttestagene er svært solide og hjelper til med å støtte opp dine Lazer lamper. Stagene er laget i 2mm rustfritt stål, og kan bøyes opptil 90 grader slik at du kan montere dem både horisontalt og vertikalt på bilen. Du kan bruke opptil flere støttestag på lampen, og dette er spesielt nyttig for større lamper som Linear 18 og oppover.

Hva følger med i pakken?

Med i pakken får du 1 stk støttestag med skruer for montering.

Lazer Lamps logo

Som norsk distributør av Lazer, tilbyr vi hele sortimentet og lagerfører alle produkter. Lazer produseres i England og er kjente for å lage godkjente e-merkede og referansemerkede LED-lamper som lyser hinsides godt. Du kjenner sikkert Lazer fra sin satsing innen motorsport, med gromme panserkit og enorme lyskatere. LED-lyktene leverer et svært bra og samensatt lysbilde som gir deg både god rekkevide og bredt lysbilde uten "hotspots" og med svært behagelig fargetemperatur. Alle produktene leveres med 5 års garanti.

Se alt fra Lazer

Anbefalt tilbehør

Ekstralys.no – Kundeanmeldelser