Meny

Lazer skiltbrakett

  • For ekstralys og LED-bars
  • Enkel montering
  • Passer til ulike størrelser
499,-

Inkl. mva

Lagerstatus: 100+ på lager

Varenummer: LZNPM03

Daglig

levering

Fri frakt

Over 999 kr

Prismatch

Alltid laveste pris

Produktanmeldelse

Godt produkt

Veldige greie og bruke.
Postet 11.10.2020 - Steen

Bra

Bra produkt
Postet 07.10.2020 - michael

Bra kvalitet

Disse er veldig bra virker veldig solid
Postet 18.03.2019 - John-Willy

Skriv din egen produktanmeldelse

Du omtaler: Lazer skiltbrakett

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering
Beskrivelse

Detaljer

Lazer skiltbrakett

Festebrakett for enkel montering av ekstralys    

Dette er en genial skiltbrakett løsning fra Lazer som egner seg spesielt bra for LED-barer. Braketten er designet til å passe alle Lazer sine godkjente LED-barer, men kan også brukes på utrolig mange andre produkter. Brakettene er 100% universale og gir en god, stødig og enkel montering av ekstralys. 

Universal og fleksibel

Dette er en pakke leveres med to braketter som kan sette nøyaktig hvor du ønsker bak skiltet slik at mellomrommet mellom festepunktene blir perfekt for akkurat din løsning. Brakettene fungerer ypperlig for LED-barer og ekstralys lamper, og kan også brukes på større produkter om brakettene monteres ut forbi skiltet. Her setter kun fantasien grenser!

Hva følger med i pakken?

Med i pakken får du 2 stk braketter, 8 stk rustfrie M6 skruer med bolter og skiver samt. 8 stk selvborende skruer for montering bak skiltet.

Lazer Lamps logo

Som norsk distributør av Lazer, tilbyr vi hele sortimentet og lagerfører alle produkter. Lazer produseres i England og er kjente for å lage godkjente e-merkede og referansemerkede LED-lamper som lyser hinsides godt. Du kjenner sikkert Lazer fra sin satsing innen motorsport, med gromme panserkit og enorme lyskatere. LED-lyktene leverer et svært bra og samensatt lysbilde som gir deg både god rekkevide og bredt lysbilde uten "hotspots" og med svært behagelig fargetemperatur. Alle produktene leveres med 5 års garanti.

Se alt fra Lazer

Video

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt