Meny

Lumen P21W LED kjørelys

  • God som DRL
  • Moderne hvitt lys
  • Godt synlig på dagtid
349,-

Inkl. mva

Lagerstatus: Kommer på lager

Varenummer: 13083

Daglig

levering

Fri frakt

Over 999 kr

Prismatch

Alltid laveste pris

Produktanmeldelse

flotte kjørelys

Fungerer kjempefint som kjørelys på dagen på mine traktorer. Kyser sterkt og hvitt
Postet 12.01.2021 - Torgeir

Kjøpt som ryggelys til XC60

Kjøpte disse til bruk som ryggelys i min Volvo XC60, og de fungerer utmerket. Plug and play, sterkt lys med god spredning.

Hvis du har XC60 med ryggekamera anbefaler jeg å også oppgradere til LED skiltlys, de lyser også opp masse når du rygger i mørket.
Postet 01.09.2020 - Steinar

Skriv din egen produktanmeldelse

Du omtaler: Lumen P21W LED kjørelys

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering
Beskrivelse

Detaljer

Lumen P21W LED kjørelys

Moderne hvitt lys

Kraftige P21W LED pærer med CREE chip. Disse pærene er hovedsaklig designet som en DRL-pære for bruk på f.eks Audi eller VW med halogen kjørelys. De gir bilen en flott finish og har en særdeles bra kvalitet. Pærene har en fin linse foran som peker lyset fremover og gir en knallgod dagskjørelys effekt. I tillegg har pærene LED-chipper rundt pærehodet som gir lys ut i selve lykten for et veldig bra sluttresultat.  

Hva følger med i pakken?

Med i pakken får du 2 stk pærer. 
OBS: Pærene er ikke canbus sikre og kan derfor gi feilmelding på nyere biler. Vi anbefaler denne motstanden til biler med canbus: Motstand

Lumen Systems logo

Lumen står for god kvalitet og ekstremt mye lys for pengene. Med et Lumen-produkt, enten det er i bilen, båten eller traktoren, er du godt sikret og kan være trygg på at du har et lysprodukt som vil være med deg når du trenger det. I Lumen-sortimentet finner du et hav av spennende og lysende produkter til alle mulige tenkelige behov. Produktene leveres med gode garantivilkår, der flere produkter har opp til 5 års garanti.

Ta bare en titt her
Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt