Meny

Lumen Helios CS20 LED fjernlyspakke

 • Godkjent LED fjernlys
 • 10548 lumen
 • Komplett fjernlyspakke
4 799,-

Inkl. mva

Lagerstatus: Kommer på lager

Varenummer: CS20PAK

Daglig

levering

Fri frakt

Over 999 kr

Prismatch

Alltid laveste pris

Tilleggsinformasjon

Teknisk informasjon

 • Godkjenninger: ECE R112, R10
 • Referansetall: 45
 • Lysbilde: Spot
 • Lumen: 10 548
 • Kastelengde: 785 meter
 • Strømforbruk: 90w
 • Kelvin: 5700K
 • Spenning: 10-36v
 • IP-gradering: IP67
 • Strømkontakt: Deutsch Kontakt (DT)
 • Glass: Polykarbonat
 • Lyktehus: Formstøpt aluminium
 • Bredde: 534,5mm
 • Dybde: 70mm
 • Høyde: 45,5mm
 • Garanti: 5 år 

 

Produktanmeldelse

Førnøyd

Monterte ledbjelken på skoda octavia scout. Buen i bjelken gjorde at det ser bra ut utsendemessig, og bjelken lyser godt!

Kjøpte relesett og monterinsbriketter itillegg, så monteringen gikk lett.

Anbefales!
Postet 22.01.2021 - Ingrid

Meget godt fornøyd!

Jeg ble positivt overrasket over effekten på disse lysene
Postet 09.01.2021 - Werner

Fornøyd

Mange montering og justering muligheter. Alt man trenger i en pakke. Kunne vert bedre beskrevet hvordan man monterer det og hvordan man finner fjernlys ledningen, men med litt praktisk sans kommer nok di fleste fint fra det.
Postet 04.01.2021 - Even

Diskret plassert og godt lys

Veldig enkel å plassere. Men trengs noen ekstra kabler for å kunne koble med bryter inne i tillegg til fjernlysautomatikk.
Postet 02.01.2021 - Thor-Magne

Se langt og lengre enn langt!

Som overskriften sier så ser du ekstremt langt med denne! Du får det du kjøper! Eneste grunnen til den får 4 stjerner og ikke 5 er når jeg kjøpte den så kjøpte jeg med ledningsnett. Der skulle jeg ønske forklaringen var noe bedre. Men lysene er oppe å gå nå
Postet 29.12.2020 - Jonatan

Mye lys til god pris

Ble montert på min proace og de lyser helt perfekt.
Postet 29.12.2020 - Andreas

Godt lys og enkel montering

Kjøpte CS20 fjernlys pakke da jeg ønsket bedre fjernlys på min 2012 Q5 ved kjøring over fjellet og i mørke. Medfølgende skiltbraketter var enkel å montere og led lampen ble plassert over skiltet. Ledningsnettet som fulgte med var enkelt å greit å montere og ble lagt så skjult som mulig. Det hele tok en drøy time å montere og var helt klart verdt det. Lyser godt, kraftig og langt fremover. Stikker seg ikke spesielt ut i fronten på bilen heller. Anbefales
Postet 09.12.2020 - Espen

Fornøyde kunder

Hei. Kunde er kjempe fornøyde med denne varen.
Postet 02.12.2020 - Erlend

Fornøyd

Lyser utmerket godt!
Buet form gjør den ekstra kledelig på bilen.
Postet 15.11.2020 - Arvid

Gir OK lys, men komplisert å koble til BMW X3 2012

Grei mekanisk montering og passer perfekt til BMW X3 over skiltet, men vel komplisert å koble seg til styresignal. Viser seg å være avhengig av tilkobling til CAN-buss (ikke noe separat 12V signal for styring av fulltlys) og veldig lite å finne om dette på nett. Vet Ekstralys har et adapter, men ser ingen grunn til å bruke enda mer penger, før jeg har en klar beskrivelse av hvordan jeg skal koble det til.
Burde finnes en oversikt med råd om tilkobling til forskjellige bilmodeller!
Postet 11.11.2020 - Morten

Veldig fornøyd.

Hei!
Jeg har fått montert ekstralyset og er veldig fornøyd. Føler meg mye tryggere når det er dårlig vær og mørkt. Det er veldig god lengde og spredning på lyset.
Steinar R.
Postet 13.10.2020 - Steinar Harald

Topp lys!

Bra lys og rask levering
Postet 09.10.2020 - Ståle

Kraftig lys og utrolig enkel montering.

Om du vil ha et Spotlys som lyser utrolig langt da er denne midt i blinken. Lyser opp hele veien flere hundre meter foran deg som gjør at du får utrolig bra sikt langt fremme.

Veldig enkel montering av kabelsettet som fulgte med.
Postet 22.09.2020 - Mathias

God pakke til fornuftig pris

Svært kjapp levering. Enkel montering, NB: Følger ikke med monteringsanvisning. Releet var defekt ved leveranse, men smal sak å bytte ut. Ble tilbudt nytt rele tilsendt gratis av Ekstralys.
Overraskende god effekt på baren.


Postet 26.03.2020 - Marius

Topp ekstralys!

Meget bra når man endelig fikk kobla det med fjernlys!
Bør dog opplyses om koblingskjema og at man MÅ ha rele til!
Postet 23.03.2020 - Svein Kåre

Kjempe fornøgd

Hei
Kjempe fornøgd med produktet. Veldig andvenlig å monter og på integrert til bilen. Eg vil anbefale dette produktet til ander Om dei skal kjøpe.
Postet 12.03.2020 - Mats

Fantastisk

Perfekt lykt til mitt brukt, mye lys for pengene. Et rimelige kvalitets produkt etter min mening. Utrolig godt lys.
Postet 02.01.2020 - Simen

Skriv din egen produktanmeldelse

Du omtaler: Lumen Helios CS20 LED fjernlyspakke

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering
Beskrivelse

Detaljer

Lumen Helios CS20 LED fjernlyspakke

Komplett pakkeløsning med bestselgeren!

Synes du det er vanskelig å huske på alt du trenger, eller finne frem hva som passer til de forskjellige lyktene? Da er du ikke alene. Vi har derfor laget en komplett pakkeløsning med alle produktene du måtte trenge. Her følger det med 1 stk Lumen Helios CS20, og alt du trenger for å montere og koble lyktene. På denne måten kan du være sikker på at du får med deg alt du trenger. Det trenger ikke være vanskelig!

Lumen Helios CS20 LED fjernlys

Godt lys på de mørke veiene er viktig, og veldig ofte er ikke de originale lysene gode nok. Da vil det være nødvendig med en oppgradering. Ikke alle har mulighet til å investere i produktene fra Rigid eller Lazer, men godt lys av god kvalitet burde være tilgjengelig for alle. Lumen Helios CS20 er derfor et perfekt alternativ for de som ønsker et fjernlys av høy kvalitet som virkelig er en god oppgradering og gir tryggere kveldskjøring.

Hva gjør lampen så bra?

Designet for å tåle de tøffeste forholdene, og et lysbilde som er spesielt godt egnet til alle typer kjøreforhold gjør CS20 til et knallgodt fjernlys til alle typer kjøretøy. Med sitt buet design vil lampen følge den naturlige buen i frontfangere på bilen for en kjempe fin montering. Med en effekt på over 10 000 lumen får du også lysstyrken tilsvarende hele 10 halogen tusenmetere i en liten slank LED-bar, uten at du trenger å montere mange store lykter.

Spot lysbilde - Fantastisk kastelengde

Helios CS20 har et relativt smalt lysbilde og fokuserer på å gi god sikt langt fremme, men lampen har et buet design som forbedrer dette betraktelig. Siden lampen er buet vil lysbildet også følge kurven til lampen. Resultatet er at lampen ikke bare lyser langt, men også gir god bredde langt fremme. Her får man en lampe som lyser 785 meter langt og dekker hele veibanen for et knallgodt fjernlys.

Hva følger med i pakken?

Med i pakken følger det med 1 stk Lumen Helios CS20 LED fjernlys, skiltbrakett og 1 stk komplett plug & play relésett.

Lumen Systems logo

Lumen står for god kvalitet og ekstremt mye lys for pengene. Med et Lumen-produkt, enten det er i bilen, båten eller traktoren, er du godt sikret og kan være trygg på at du har et lysprodukt som vil være med deg når du trenger det. I Lumen-sortimentet finner du et hav av spennende og lysende produkter til alle mulige tenkelige behov. Produktene leveres med gode garantivilkår, der flere produkter har opp til 5 års garanti.

Ta bare en titt her

Video

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt