Meny

Lumen H16 Xenonlook

  • Halogenpærer
  • 35% hvitere lys
  • E-merket
199,-

Inkl. mva

Lagerstatus: Kommer på lager

Varenummer: 14012

Daglig

levering

Fri frakt

Over 999 kr

Prismatch

Alltid laveste pris

Tilleggsinformasjon

Teknisk informasjon

  • Pæretype: H8
  • Pæresokkel: PGJ19-1
  • Watt: 35w
  • Spenning: 12v
  • Kelvin: 4300k
  • Godkjenning: ECE R37
 

Pæresokkel og wattstyrke

Merk at dette er en H8 pære som selges som en H16 pære. Dette er fordi at H16 og H8 pærer har identisk pæresokkel, og kan derfor benyttes om hverandre. Dette er gjort slik at du som kunde lettere skal finne frem til riktig pære. Merk at det er forskjellig wattstyrke mellom H16 og H8, så dette må taes med i betraktning. H16 har ordinært 19w effekt, mens H8 har 35w effekt.

Produktanmeldelse

50/50

Bra lys, men dårlig passform. Måtte modifisere den ene vingen på begge pærene for å få dem inn i lyktene.
Postet 20.08.2019 - Mikal

Skriv din egen produktanmeldelse

Du omtaler: Lumen H16 Xenonlook

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering
Beskrivelse

Detaljer

Lumen H16 Xenonlook

Få xenonfarget lys med et enkelt pærebytte

Er du lei av de kjedelige gule pærene dine? Hva med en pære som gir deg opptil 35% hvitere lys med et enkelt pærebytte? Da er Xenonlook pærene helt perfekt. Med en farge på 4300k får du et hvitere lys som matcher originale xenonpærer perfekt.

Hva gjør xenonlook så bra?  

Med et hvitere lys får du en høyere kontrast som ligner dagslys, og er derfor mer behagelig for øynene enn standardpærene. Pærene har standard passform, slik at byttet er lett som en lek og kan gjøres av "hvermansen". Pærene er E-merket og godkjent slik at de lovlig kan brukes. Siden dette er halogenpærer så vil denne pæren heller ikke skape feilmeldinger, slik som LED kan gjøre.

Pæresokkel og wattstyrke

Merk at dette er en H8 pære som selges som en H16 pære. Dette er fordi at H16 og H8 pærer har identisk pæresokkel, og kan derfor benyttes om hverandre. Dette er gjort slik at du som kunde lettere skal finne frem til riktig pære. Merk at det er forskjellig wattstyrke mellom H16 og H8, så dette må taes med i betraktning. H16 har ordinært 19w effekt, mens H8 har 35w effekt.

Hva følger med i pakken?

Med i pakken får du 2 stk H16 xenonlook halogenpærer.

Lumen Systems logo

Lumen står for god kvalitet og ekstremt mye lys for pengene. Med et Lumen-produkt, enten det er i bilen, båten eller traktoren, er du godt sikret og kan være trygg på at du har et lysprodukt som vil være med deg når du trenger det. I Lumen-sortimentet finner du et hav av spennende og lysende produkter til alle mulige tenkelige behov. Produktene leveres med gode garantivilkår, der flere produkter har opp til 5 års garanti.

Ta bare en titt her

Video

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt