Meny

Lumen W5W Xenonlook

  • Halogenpærer
  • 35% hvitere lys
  • E-merket
149,-

Inkl. mva

Lagerstatus: 100+ på lager

Varenummer: 14105

Daglig

levering

Fri frakt

Over 999 kr

Prismatch

Alltid laveste pris

Tilleggsinformasjon

Teknisk informasjon

  • Pæretype: W5W
  • Pæresokkel: W2.1x9.5d
  • Watt: 5w
  • Spenning: 12v
  • Kelvin: 4300k
  • Godkjenning: ECE R37
Produktanmeldelse

Anbefales

Jeg angrer ikke et sekund på disse pærene. Gir et flott og behagelig blå/hvitt lys,hverken for sterkt eller svakt. Verken styrke eller farge svekkes,og anbefales på det sterkeste.


Postet 20.11.2017 - Kurt Pedersen

Gjør det de skal

Kjøpte disse for å få hvitere lys og de gjør jobben utmerket. Kunne vært enda litt sterkere, men skjønner at LED er tingen da.
Postet 14.11.2017 - Sverre Fuglesang

Passer ikke alle pærer i Xenonlook-serien...

Må si meg skuffet over dette produktet, satt sammen med Lumen HB4 Xenonlook pærer i tåkelysene. Parklyspærene gir et mye mer blåaktig lys, sammenlignet med tåkelysene. Disse Lumen W5W Xenonlook pærene passer nok best til 6000k. Lumen HB4 Xenonlook matcher nok best xenon på 4300k.
Postet 12.11.2017 - Stian Philip

Skriv din egen produktanmeldelse

Du omtaler: Lumen W5W Xenonlook

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering
Beskrivelse

Detaljer

Lumen W5W Xenonlook

Få xenonfarget lys med et enkelt pærebytte

Er du lei av de kjedelige gule pærene dine? Hva med en pære som gir deg opptil 35% hvitere lys med et enkelt pærebytte? Da er Xenonlook pærene helt perfekt. Med en farge på 4300k får du et hvitere lys som matcher originale xenonpærer perfekt.

Hva gjør xenonlook så bra?  

Med et hvitere lys får du en høyere kontrast som ligner dagslys, og er derfor mer behagelig for øynene enn standardpærene. Pærene har standard passform, slik at byttet er lett som en lek og kan gjøres av "hvermansen". Pærene er E-merket og godkjent slik at de lovlig kan brukes. Siden dette er halogenpærer så vil denne pæren heller ikke skape feilmeldinger, slik som LED kan gjøre.

Hva følger med i pakken?

Med i pakken får du 2 stk W5W xenonlook halogenpærer.

Lumen Systems logo

Lumen står for god kvalitet og ekstremt mye lys for pengene. Med et Lumen-produkt, enten det er i bilen, båten eller traktoren, er du godt sikret og kan være trygg på at du har et lysprodukt som vil være med deg når du trenger det. I Lumen-sortimentet finner du et hav av spennende og lysende produkter til alle mulige tenkelige behov.

Ta bare en titt her

Video

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt