Meny

Lumen Cyclops9 dobbel fjernlyspakke

 • Godkjent LED fjernlys
 • 18648 lumen
 • Komplett fjernlyspakke
6 459,-

Inkl. mva

Lagerstatus: Kommer på lager

Varenummer: C9PAK2

Daglig

levering

Fri frakt

Over 999 kr

Prismatch

Alltid laveste pris

Tilleggsinformasjon

Teknisk informasjon per lykt

 • Godkjenning: R112, R10
 • Referansetall: 37,5
 • Lysbilde: Kombo
 • Lumen: 9324
 • Kastelengde: 825 meter
 • Strømforbruk: 72w
 • Kelvin: 5700k
 • Spenning: 10-36v
 • IP-gradering: IP67
 • Strømkontakt: Deutsch (DT)
 • Glass: Polykarbonat
 • Lyktehus: Formstøpt aluminium
 • Diameter: 220,5mm
 • Dybde: 92,5mm
 • Høyde: 240,8mm
 • Garanti: 5 år
Produktanmeldelse

Meget gode lys for en god pris.

Meget godt fornøyd med disse lyktene. Lyser svært godt, spesielt 10-15 m fremom bilen så måtte løfte de en del opp får å få lyst lengre fremme uten at det påvirker nærområdet.
Postet 20.12.2020 - Alf

Et godt kjøp

Monterte pakken på min VW T-Roc uten særlige utfordringer. Har halogen nær- og fjernlys fra før av, så dette var jo en revolusjon når det kommer til mengde lys. Vanvittig bra! "Ulempen" er at når det blendes ned for møtende trafikk så ser en hvor dårlig nærlys man faktisk har. Skal jeg plukke på noe så kunne godt støttestagene vært inkludert i pakken. Lyktene er relativt tunge og solide. Ved montering på skiltbrakett mener jeg disse er tvingende nødvendig for å få et godt og stabilt feste.. Men topp score herfra altså.
Postet 20.09.2020 - Haakon

Meget bra lys

Godt å vel store nok på en liten Caddy, men lyser vanvittig bra
Synd det ikke var ferdige fester til støttestag, men går greit å bore i kjøleribbe
Mye lys for pengene
Postet 16.07.2020 - Dag

Kraftfullt og fleksibelt lys.

Lyser virkelig kraftig. Det er 12 led i hver lykt! Jeg har montert de pekende bittelitt oppover, for å unngå for mye lys rett fremfor bilen, og med bittelitt spredning for å oppdage elgen i tide. Resultatet er et perfekt fjernlys. Viktig å kunne koble de fra når det er snøfokk og bare ha vanlig fjernlys! Bare synd at man må bore et lite hull bak for å montere støttestag.
Postet 24.03.2020 - Toke

Meget bra godt lys

Meget bra godt lys
Postet 17.03.2020 - Petter

Vanvittig mye lys.

Utrolig mye lys. Eneste negative er at det ikke finnes noe feste for støttestag som er nødvendig på såpass store lykter. Man blir nødt til å borre inn i aluminiums ribbene på baksida som ikke er særlig gøy på et såpass kostbart produkt.
Ser veldig rally ut på en liten Suzuki swift
Postet 18.01.2020 - Nils

Skriv din egen produktanmeldelse

Du omtaler: Lumen Cyclops9 dobbel fjernlyspakke

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering
Beskrivelse

Detaljer

Lumen Cyclops9 dobbel fjernlyspakke

Komplett pakkeløsning med kraftige og godkjente lamper

Synes du det er vanskelig å huske på alt du trenger, eller finne frem hva som passer til de forskjellige lyktene? Da er du ikke alene. Vi har derfor laget en komplett pakkeløsning med alle produktene du måtte trenge. Her følger det med to lamper, og alt du trenger for å montere og koble lyktene. På denne måten kan du være sikker på at du får med deg alt du trenger. Det trenger ikke være vanskelig!

Lumen Cyclops9 LED fjernlys

Selv om LED-barer har blitt en stor hit på fjernlys-markedet, så er det fortsatt mange som ønsker runde lamper. En rund lykt gir det tradisjonelle utseendet og burde ikke gå utover hvor godt fjernlys man kan få. Med Cyclops9 får du både det runde klassiske utseende, men også en lysstyrke som virkelig gjør mørkekjøringen til en fryd.

Hva gjør lampen så bra?

Cyclops9 har en fin størrelse som passer til så og si alle biler og har innebygd festeanordning for støttestag. Med en samlet lysstyrke på hele 18 648 lumen får du defintivt mer en nok lys. Du får faktisk over 22 ganger mer lysstyrke med Cyclops9, enn med vanlig halogen. Dette gir et utrolig godt fjernlys som gjør natt til dag. Den er designet for å tåle de tøffeste forholdene, og et lysbilde som er spesielt godt egnet til alle typer kjøreforhold, gjør Cyclops9 til et knallgodt fjernlys for alle kjøretøy.

Kombo lysbilde - Perfekt som fjernlys

Cyclops9 har det vi kaller et "kombo" lysbildet. Fordelene med et slikt lysbilde er at man får det beste fra to verdener. Et kombo lysbilde kombinerer de to mest populære lysbildene, en smal spot og et bredt fjernlys. Med en slik kombinasjon får du ikke bare god sikt langt fremme med 825 meter kastelengde, men du får også bedre lys ut mot grøftekantene.

Hva følger med?

Med i pakken følger det med 2 stk Lumen Cyclops9 LED fjernlys, 1 stk dobbel skiltbrakett og 1 stk komplett plug & play relésett til 2 lamper. Støttestag medfølger ikke i denne pakken, men vi anbefaler denne støttestagen.

Cyclops 9 logo

Lumen Systems logo

Lumen står for god kvalitet og ekstremt mye lys for pengene. Med et Lumen-produkt, enten det er i bilen, båten eller traktoren, er du godt sikret og kan være trygg på at du har et lysprodukt som vil være med deg når du trenger det. I Lumen-sortimentet finner du et hav av spennende og lysende produkter til alle mulige tenkelige behov. Produktene leveres med gode garantivilkår, der flere produkter har opp til 5 års garanti.

Ta bare en titt her

Anbefalt tilbehør

Video

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt