Laster...

Deksel til Lumen cyclops

Rating:
80 % of 100
  • Robust deksel
  • God beskyttelse
  • Snap-on funksjon
Fra  249,-

Inkl. mva

På lager
Varenummer
Lumendeksel-H

Daglig

levering

Prismatch

alltid laveste pris

Fri frakt

over 999 kr

Skriv en produktanmeldelse

Din rangering

Teknisk informasjon

Deksel til Lumen cyclops

Deksel som beskytter din Cyclops

De mest stabile og motstandsdyktige lyskasterne kan skades av steinsprut ved tøff kjøring. Beskyttelsesdeksel hjelper deg med dette. Beskytt dine dyrebare Cyclops lamper så de ikke blir skadet. Kan også brukes til pynt når lyktene ikke er like mye i bruk på sommeren. Dekslene er pene og tar seg bra ut på lampene.

Hva gjør dekslene så bra?

Dekslene er laget av polykarbonat slik at de er veldig slitesterke. De er svært enkle å montere med sin snap-on funksjon, slik at du enkelt og raskt kan ta på dekslene når du trenger de. Du kan også velge oransje deksler som er helt genialt når du kjører i snøfokk eller tåke, og lar lysene lyse bedre igjennom snø eller tåke.

Hva følger med i pakken?

Med i pakken får du 1 stk deksel

Lumen Systems logo

Lumen står for god kvalitet og ekstremt mye lys for pengene. Med et Lumen-produkt, enten det er i bilen, båten eller traktoren, er du godt sikret og kan være trygg på at du har et lysprodukt som vil være med deg når du trenger det. I Lumen-sortimentet finner du et hav av spennende og lysende produkter til alle mulige tenkelige behov. Produktene leveres med gode garantivilkår, der flere produkter har opp til 5 års garanti.

Ta bare en titt her