Meny

Montere ekstralys i grillen

Karl Richard Dybvik
15/06/2020
I denne artikkelen skal vi ta for oss hvordan man kan montere ekstralys i grillen og de fantastiske grillbrakettene fra engelske Lazer Lamps. Ønsker du en stilren og integrert montasje av ekstralys på din bil? Da er det perfekte å montere ekstralys i grillen med grillbrakettene fra Lazer. Ta en titt her på hvordan du kan få det perfekte resultatet og det perfekte lyset på bilen din.

Fantastiske gode lys fra Lazer

Montere ekstralys i grillenLazer produseres i England og er kjente for å lage godkjente,  e-merkede og referanse merkede LED-lamper som lyser hinsides godt. Du kjenner sikkert Lazer fra sin satsing innen motorsport, med gromme panserkit og enorme lyskastere på tøffe biler. LED-lyktene leverer et svært bra og sammensatt lysbilde som gir deg både god rekkevidde og bredt lysbilde uten "hotspots" og med svært behagelig fargetemperatur. Det perfekte ekstralys for alle kjøreforhold!

En perfekt montering med grillbraketter 

Å montere ekstralys i grillen behøver ikke være vanskelig og ønsker du en stilren og integrert montasje av ekstralys på bilen din? Med Lazer grillbraketter får du en spesialtilpasset og proff montasje av Lazer sine bestselgende LED ekstralys direkte i bilens grill. Her får man en ferdig løsning spesiallaget for akkurat din bil, med en enkel montering som tar rundt en times tid. Lazer har produsert grillbraketter til mange bilmerker. Her kan du se grillbrakettene til Volkswagen, Toyota, Mercedes, Ford, Land Rover og MAN. Inne på tilleggsinformasjonen kan de se mer om eksakt hvilken bilmodell og lamper grillbrakettene passer til, pluss en monteringsguide.

Genial montering av ekstralys

Grillbrakettene er spesialdesignet for å felles inn som en del av bilens originale grill, og gir et moderne og originalt utseende. Resultatet er en utrolig bra, godkjent og solid montasje som ser fabrikk-original ut. Plassering i grillen vil gi en perfekt høyde på lyset. Dette er et genialt sett som virkelig vil gi en profesjonell montering. Se alle bilmodellene tilgjengelig i tilleggsinformasjon fanen. Se alle grillbrakettene fra Lazer Lamps her.

Hva trenger jeg for å montere grillbraketter fra Lazer?

Med i pakken følger det med modelltilpasset grillbraketter og komplett illustrasjonsmateriale for monteringen. Det også inkludert en detaljert og komplett monteringsguide for den gitte bilen du bestiller braketter for. Lampene følger ikke med og må bestilles separat.

Du kan se ekstralysene fra Lazer som grillbrakettene passer til her: 

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt