Meny

Monter ekstralysene dine selv

Karl Richard Dybvik
25/08/2020
I denne artikkelen skal du få gode tips og triks til hvordan du kan montere ekstralys på bilen din selv. Det er ikke så vanskelig som man tror!

Gjør deg klar for høstmørket

Montere ekstralys i grillenNå er snart høsten her og det blir stadig mørkere. Monterer du ekstralys på bilen din nå blir høsten straks lysere – bokstavelig talt. Med godt lys blir kjøringen mer behagelig, mindre slitsom og ikke minst tryggere. Du øker sjansen for å se fotgjengere som ikke bruker refleks, dyr langs veien og andre farer som lurer i mørket. Visste du at vi hver høst har en stor Ekstralyskampanje? Dette er kanskje årets råeste kampanje på lys til bil, så gå ikke glipp av Ekstralyskampanjen 2020!

Enkelt å montere ekstralys selv

Det finnes mange ulike måter å montere ekstralys på, og det er ikke så forferdelig vanskelig som man gjerne tror. Er man litt teknisk kan man klare dette fint selv hjemme i garasjen. Vi har laget en video hvor vi viser eksempler på de tre mest vanlige monteringsløsningene av ekstralys. Trenger du råd og veiledning er det bare å kontakte oss i Ekstralys. Du kan også lese denne artikkelen om å velge riktig lampe til din bil.

Skiltbrakett til LED ekstralys og LED-bar

Ønsker du en enkel måte å montere ekstralysene dine? Da kan du bruke en skiltbrakett. Dette er en svært enkel montering som bare krever fire skruer bak skiltet. Braketten finnes i ulike størrelser, så her kan man finne en som passer til lampene eller LED-baren du ønsker å ha på din bil. Skiltbraketter og festemateriell kan du finne her.

Lyktefester for ekstralys på bøyle

Til deg som har bøyle på bilen har vi Antec lyktefester. Disse selges som sett og kommer i flere ulike størrelser slik at du kan velge den som passer til din bøyle. Her får du en enkel montering som passer perfekt til tusenmetere. De kan også brukes til LED-bar.

Monteringsløsninger av ekstralys

Vi på Ekstralys har laget en film som vi håper kan være nyttig og til hjelp når du skal montere ekstralys selv. I denne filmen kan du se eksempler på de tre vanligste monteringsløsningene av ekstralys på bil.

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt