Meny

Velg riktig lampe til din bil

Karl Richard Dybvik
24/03/2020
Få drømmelysene! Vi vil gjerne vise deg anbefalte produkter med forskjellig utseende og lysbilde i tillegg til monteringsløsninger. Leser du dette blir det lettere for deg å finne riktig lampe til din bil og som dekker dine behov og ønsker.

1. Du vil ha lykten innfelt

Rigid SR20Er du på jakt etter en LED-bar som skal monteres over skiltet er dette lampen du burde velge.

Vi anbefaler Rigid SR20

Kundefavoritten vår gjennom flere år er Rigid SR20 Kombo. Den har et lysbilde som kombinerer lengde og bredde for å gi deg alt du trenger av et fjernlys, i en og samme lampe. Lampen bygger ikke mye i høyden, og er perfekt for innfelling. Den kan da også monteres på en skiltbrakett.

2. Du ønsker lav montering

Lazer Linear18Er du på jakt etter en LED-bar som skal monteres under skiltet er dette lampen du burde velge.

Vi anbefaler Lazer Linear

Denne serien er også ypperlig til innfelling. Linear er da mer egnet for en lav montering. Det spesialtilpassede lysbildet sender mindre lys ned i asfalten rett foran bilen, og reduserer selvblending. De kommer i ulike størrelser, hvor Linear 18 Elite er vår bestselger.

3. Du vil ha god kastelengde

Er du på jakt etter god kastelengde og sikt langt frem så har vi to anbefalinger.

Første anbefaling – Lazer Triple-R

Lazer Triple-R 750 EliteTriple-R-serien er utrolig populær, og briljerer på kastelengde. Lampene har et spot lysbilde som har fokus på lengde. Dette passer for deg som kjører på lengre sletter i høyere fart. Ved høyere fart er det viktig å kunne se hva som venter i andre enden av sletten, lenge før du er der, og det er dette lampene er laget for. De har også høy effekt som gjør detaljer lett synlige, og gir en god sikkerhet. Det vanligste er å montere to Triple-R 750, men man kan fint bruke 1 stk Triple-R 1000 om man ønsker én stk LED-bar.

Andre anbefaling – Lumen Helios CS20

Lumen Helios CS20Lumen Helios CS20 har også fokus på kastelengde, men den største fordelen med lampen er den buede formen, den lave profilen, og ikke minst prisen. Formen på denne lampen gjør at den passer bedre til nye, moderne biler som har en mer buet front, hvor lampen sitter ekstra pent i grillen. Den lave profilen gjør at den smetter lett inn i grillen på bilen. Lampen har også høy effekt, robust kvalitet, og alt dette får du til en vennlig pris.

4. Du ønsker bredt lysbilde

Er du på jakt etter mest mulig bredde i lyset er dette lampen du burde velge.

Vi anbefaler Lazer ST-serie

Lazer St6Denne serien skal gi mest mulig bredde. De kaster også lyset langt, men bredden er i fokus på ST-lampene til Lazer. De er derfor perfekte for landeveiskjøring, hvor det kan være dyr og andre ting langs veikanten. De er også fantastiske på fjellet med svingete veier, slik at lyset kommer godt inn i svingen og gir føreren god sikt under varierte kjøreforhold.

5. Du ønsker rund lykt og klassisk montasje

Er du på jakt etter en klassisk rund lykt, men samtidig ønsker en lampe som gjør mørkekjøringen til en fryd, er dette lampen du burde velge. 

Vi anbefaler Lumen Cyclops

Lumen Cyclops posisjonslysDisse lampene er meget enkle å montere på enten skiltbrakett eller lyktebøyle. De kommer i flere ulike størrelser, og ligger i en prisklasse som kan passe alle. Det som gjør Cyclops til et spesielt godt fjernlys  er at de fokuserer på kastelengde som alle andre runde lamper, men disse skal også spre lyset ut i grøftekantene slik at man har god oversikt over detaljer langs veien.

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt