Laster...

Lumen X-serie – Årets store nyhet fra Lumen!

Nyheter fra Lumen

Heftige LED ekstralys fra Lumen

Noen foretrekker design, andre kastelengde, mens noen bare vil ha det kraftigste lyset mulig. Lumen X-serie er designet for å dekke alle disse behovene. Med et lekkert design, robust kvalitet, og en fantastisk lysstyrke. Lyktene har det vi kaller et “kombo” lysbilde. Fordelene med et slikt lysbilde er at man får det beste fra to verdener. Et kombo lysbilde kombinerer de to mest populære lysbildene. Dvs en smal spot og et bredt fjernlys. Lysbildet i lykten er helt fantastisk og faktisk ganske unikt. Den har en kraftig spot i midten, og i tillegg har de en horisontal spreder, som sender lyset flatt ut over veibanen. Resultatet er at du får lyset der du trenger det, uten tap av lysstyrke til plasser du ikke trenger lyset.

Nyheter fra Lumen

Først ut på lager: Lumen Cyclops CX9 ekstralys

Cyclops CX9 LED ekstralys er årets store nyhet fra Lumen med hele 18768 lumen, hvitt eller oransje posisjonslys og en kastelengde på 1150 meter. Med 5 års garanti og alle godkjenninger på plass er dette en uslåelig kombinasjon og med kanskje markedets råeste design. Posisjonslyset har en dynamisk oppstart for ekstra stilig effekt, og man kan bytte enkelt mellom hvit og oransje farge på posisjonslyset. Lykten er ECE godkjent med referansetall 20, men med E-boost økes lysstyrken til 18768 lumen og 138 ekte watt. I ECE modus er den 70w og du velger enkelt mellom ECE modus eller boost modus på relesettet. CX9 har også en lillebror Lumen Cyclops CX7. CX7 har hele 12104 lumen og en kastelengde på 930 meter og kommer snart live i nettbutikken. Perfekt hvis du ønsker en litt mindre tusenmeter med et virkelig kraftfullt lys.

Lumen Helios SX og DX LED fjernlys – kommer snart

Dette er en rimelig unik serie med godkjente LED-barer som leveres i en enkelrader – SX-serien – eller dobbeltrader – DX serien – fra 10″ størrelse helt opp til 30″ størrelse. Fantastisk ikke sant? Lampene leveres også med dynamiske posisjonslys i to forskjellige farger. Her kan du velge å bruke et hvit eller oransje posisjonslys, dette bestemmer du helt selv. Eller så kan du velge å ikke bruke posisjonslysene. Velg den LED-baren som passer på din bil og velg mellom en lysstyrke fra 5900 lumen helt opptil vanvittige 36700 lumen. Lumen Helios er et perfekt alternativ om man ønsker en kraftig og godkjent LED-bar med kule designpreg. Her får du en godkjent og kraftig LED-bar med hele 5 års garanti.

Nyheter fra lumen

Lumen Helios SX serien

Lumen Helios SX LED fjernlys er kraftfulle singelrow LED-barer fra Lumen i en rekke ulike størrelser, med Boost funksjon og et dynamisk posisjonslys i oransje eller hvit farge. Den minste er Lumen Helios SX10 LED fjernlys som egner seg utrolig godt til for eksempel parvis montering eller innfelt montering. Dette lille ekstralyset sparker fra seg med hele 5984  lumen. SX15 er en snedig liten LED-bar som du kan montere for seg selv eller parvis. Den er kraftig med hele 7208 lumen og har en kastelengde på 720 meter. Trenger du en kraftfull LED-bar som er ca like lang som skiltet ditt så er det Lumen Helios SX20 du skal gå for. SX20 er kraftig med 12376  lumen og en kastelengde på over 900 meter. Ønsker du en stor og kraftig LED-bar til for eksempel takmontering? Da er SX30 perfekt for deg med sine 18360 lumen!

Lumen helios sx led fjernlys

Lumen Helios DX serien

Lumen Helios DX LED fjernlys er kraftfulle dubblerow LED-barer fra Lumen i en rekke ulike størrelser. De er utrolig kraftige og har et dynamisk posisjonslys i oransje eller hvit farge, og Boost funksjon. Den minste er Lumen Helios DX10 LED fjernlys som egner seg utrolig godt til for eksempel parvis montering eller innfelt montering. Den har en utrolig lysstyrke på hele 11968 lumen i en liten lykt. DX15 er en kraftig liten LED-bar som du kan montere for seg selv eller parvis. Den er heftig med hele 14280 lumen og har en kastelengde på 1040 meter. Trenger du en kraftfull og rå 20″s LED-bar, så er det Lumen Helios DX20 du skal gå for. DX20 er kraftig med 25840 lumen og en kastelengde på over 1200 meter. Ønsker du en stor og kraftig LED-bar til for eksempel takmontering? Da er DX30 perfekt for deg med sine 36720 lumen!

Lumen helios DX
Ekstralys.no – Kundeanmeldelser