Innfelt montering av Rigid SR 20 LED fjernlys

Rigid SR 20 med innfelt montering

Innfelt Rigid SR 20 LED fjernlysDet finnes mange ulike måter å montere ekstralys på, og det er ikke så forferdelig vanskelig som man gjerne tror at det er. Hvis man er litt handy, så vil man klare dette fint selv hjemme i garasjen. På mange biler egner det seg med en innfelt montering og det er dette vi skal ta for oss i denne artikkelen, nemlig innfelling av Rigid SR 20 LED fjernlys. Først en liten presentasjon av LED-baren som er en av våre bestselgere gjennom tidene.

Rigid SR 20 – En bestselger!

Som sagt så er Rigid SR 20 Rigid Industries sin absolutt bestselgende LED-bar. Den er E-merket og godkjent for veibruk i Norge, og er en kompakt og robust lykt med en effekt på hele 7500 lumen. Lykten kommer med et kombinert lysbilde. Dette gir deg en fin blanding av lys. Rigid SR20 er vår nummer én anbefaling av fjernlys. Rigid er også kjent for sin fantastiske kvalitet, som vil si at du får en lampe som varer i årevis og som kommer med hele 5 års garanti. Det unike med SR-serien er at de er såpass slanke. Dette gjør at du har kjempe gode muligheter til å få en proff montering. Den egner seg perfekt til innfelling. Her har du utrolig mange muligheter til å få nettopp den monteringen du ønsker på bilen din. Se Rigid SR 20 her.

Innfelt montering av LED-bar i grill

En del biler har en åpning under eller i nærheten av skiltet på bilen som man kan utnytte. Og en LED-bar kan passe perfekt i denne åpningen på bilen. Man kan da få en diskret og litt skjult montering som vil gi et pent og proft resultat som ser veldig originalt ut. LED-baren bygger bare rett over 4 cm i høyden og egner seg derfor perfekt for innfelling. Her trenger man ikke ekstra braketter for montering. Og man kan bruke side-monteringsbrakettene som følger med LED-baren for denne monteringen. Med i pakken følger det også med et deutsch relésett med bryter for enklere oppkobling av Rigid SR 20 LED fjernlys. 

Monteringsløsninger for LED-bar og ekstralys 

Vi på Ekstralys har laget en film som vi håper kan være nyttig og til hjelp når du skal montere ekstralys selv. I denne filmen kan du se eksempler på de tre vanligste monteringsløsningene av ekstralys på bil, og da også innfelling av LED-bar i grill. 

Ekstralys.no – Kundeanmeldelser