Laster...

2024 våre beste tips og triks til bedre lys – Ekstralys

Vi har mye å dele om ekstralys og alt som skjer på lysfronten. Med spisskompetanse på lys siden 2004 tør vi kalle oss landets kanskje fremste på lys. Så i artiklene på denne siden vil du finne spennende lesestoff om ekstralys, led, xenon og alt som handler om det vi driver med. Vi deler mange tips og triks for at din bil skal få bedre lys og at du skal kunne se bedre i mørket.

Ekstralys bloggen med en stor samling artikler og tips om bedre lys til bil, maskin og båt. Her finner du alt du trenger å vite om ekstralys, arbeidslys, varsellys eller hvordan du kan oppgradere lysene til ditt kjøretøy.

 1. ALC og ekstralys - midlertidig deaktivering av ALC og ekstralys

  ALC og ekstralys - midlertidig deaktivering av ALC og ekstralys

  Har du problemer med at ALC og ekstralys plutselig ikke vil fungere? Det har kanskje fungert fint frem til du plutselig ikke får på ekstralysene lenger? Da har vi løsningen på problemet ditt!
   
 2. Mørket kommer fortere enn du tror - få bedre lys på bilen nå

  Mørket kommer fortere enn du tror - få bedre lys på bilen nå

  Høstmørket kommer nesten alltid som en overraskelse på folk. Godt lys gir økt sikkerhet og trivsel bak rattet, og mange biler kommer med for dårlig lys originalt. Her får du noen supre triks for bedre lys på bilen hvor vi ser på fordeler med bedre lys, og hvordan du kan oppgradere lysene på din bil.
   
 3. NBB LED fjernlys - Fantastiske ekstralys

  NBB LED fjernlys - Fantastiske ekstralys

  NBB ekstralys har vært en bestselger i en årrekke, og med god grunn. Nå har NBB også kommet med ekstralys i LED som er laget for nordiske forhold og med 3 års garanti. NBB LED fjernlys er svært kjent for å gi et veldig bra lysbilde med god kastelengde.
   
 4. ABL arbeidslys og ABL brøytelys

  ABL arbeidslys og ABL brøytelys

  ABL er en ledende merkevare og teknologipioner med mange års erfaring innen belysning for industrielle formål. Gjennom flere tiår har de utviklet og produsert belysning, og de benytter den mest avanserte og innovative LED-teknologien.
   
 5. Vignal - ledende på lys til lastebil

  Vignal - ledende på lys til lastebil

  Vignal Lightning group er en av våre ledende leverandører av lys til lastebil og 24 volts kjøretøy. De har alt fra markeringslys i ulike farger, til baklykter, blinklys og skiltlys.
   
 6. Ledig stilling i vårt salesteam i Ekstralys

  Ledig stilling i vårt salesteam i Ekstralys

  Stillingen er nå besatt Vi søker ny kollega til vårt salesteam Har du lyst til å jobbe på en av landets beste arbeidsplasser? Ekstralys driver fem nettbutikker i Skandinavia. Som distributør er vi kilden av produkter til over 12 nettbutikker i hele Europa. Ikke bare er vi store på internett, men vi er også kilden til lys for over...
   
Ekstralys.no – Kundeanmeldelser