Laster...

Lumen Performance – Just Pure Performance!

Vår råeste LED-bar helt uten kompromisser!

Lumen helios performance

Her er det kun én ting som er i fokus, ren ytelse!

Denne LED-baren er ren ytelse og mest mulig lysstryrke.
Når denne LED-baren ble utviklet, handlet det kun om å  få best mulig lys uten å inngå noen kompromisser. Hvordan gi deg best mulig lys og best mulig lysbilde ut på asfalten og gjennom svingene? Hvordan du som sjåfør kan få den beste opplevelsen bak rattet, ut av én enkelt LED-bar? Hvordan få en LED-bar til å lyse så sterkt det er fysisk mulig?  Lumen Performance er her, og den er Just pure performance! Og den svarer til alle forventninger. 

Denne høye ytelsen, uten å trikse med boost er kun mulig gjennom en skikkelig utvikling lampen, der man lager den spesifikt og fra grunnen av for nordiske forhold. Den har dobbel godkjenning, så den er i praksis to godkjente lamper inni én lampe. Og lysbildet er optimert for å gi maks lysstyrke. Dette er virkelig en fantastisk lampe.

Med performance merker man at den er utviklet for å gi et utrolig bra lysbilde som passer typiske skandinaviske forhold. Lysbildet er nøye optimert for å mest mulig lys, spredt horisontalt ut over veibanen, med en ekstra spot i midten. Vi mener dette er det absolutt perfekte lysbildet i en lyskaster. Du får en kastelengde på 976 meter og i tillegg en god bredde i lysbildet. Lysbildet ligner veldig på Lazer Linear 18, men du får enda litt mer kastelengde i senter av veibanen, som har vært savnet på Linear 18.

Curved CS20 LED bar specs

Hva er forskjellen på S20 og CS20 Performance LED-bjelke?

Den eneste forskjellen på CS20 og på S20 Performance er buen i profilen. Begge har det fantastiske lysbildet og begge har den utrolige lysstyrken. Forskjellen på de to er at S20 er rett og CS20 er buet. Vi mener at buet LED-bar er det som passer best på de fleste moderne biler i dag. Buen flukter perfekt med bilens front, mens en rett S20 vil stikke ut i begge ender, dersom bilens front buer. Den rette S20 er bra på biler med helt flat front, for eksempel nyere VW Touran. Mens CS20 er såkalt curved eller buet LED-bar og passer til biler som har buet front, noe flertallet av biler på markedet i dag har.

Jo det er én liten forskjell til, de to bruker to ulike skiltbraketter. Du finner den på produktsidene her: Skiltbrakett

Vi har også senterbraketter for enklere montering: Senterbrakett

Forskjellen på CS20 og S20
LED bar effekt
Lumen helios performance

Mekanikerens drøm – en LED bar som er lett å montere!

Rask og enkel montering er viktig både for profesjonelle mekanikere eller deg som skal montere dette hjemme. Denne LED-baren leveres standard med sidebraketter med to ulike høyder. Disse dekker de fleste montasjer.

Tilbehør – senterbraketter

I tillegg får man senter monteringsbraketter. Dette er to braketter som lar deg montere lampen stående på to føtter, eller hengene fra to føtter. Avstanden på føttene er justerbart på en skinne på baksiden av LED-baren. Dette gjør den svært enkel å montere.

Mange andre muligheter
Ikke nok med det, men vi tilbyr også egne skiltbraketter til Lumen Performance og de vanlige L-brakettene. Med en slik fleksibilitet og så mange monteringsmuligheter gjør dette LED-baren til en lek å montere og vi kaller det mekanikerens drøm. Her er ting tilrettelagt og enkelt.
Lumen DTP relesett passer også rett på lykten, noe som gjør oppkoblingen veldig enkel.

LED-bar med slank profil til diskret montering

Slanke 20″ LED-barer er det absolutt mest populære valget i dag. Også Performance er slanke og lette å montere. Over skilt, under skilt eller innfelt er klassiske montasjer som Performance vil passe perfekt til. Den er kun 43 mm tykk, som gjør den veldig enkel å montere. Samtidig har den store nok reflektorer og lysåpning til å sørge for at du får masse lys ut på veien. Og det er jo viktig, ellers vil lampen ha lavere effektiv lumen.

Ekte performance til alle

Performance er en fantastisk lyskaster til alle biler. Og slik performance og kvalitet har man ofte kun funnet hos Lazer Linear 18 tidligere. Nå får du samme spec, samme garanti og enda bedre lysbilde til en enda bedre pris. Det passer jo godt nå i disse økonomisk ustabile tider. Da har du en LED-bar, helt uten kompromiss til en langt hyggeligere pris. Du har selvsagt fortsatt 5 års nærmest ubetinget garanti og selv om dette er en nyhet, så er det også en videreutvikling av en LED-bar som har vært bestselger med flere titalls tusen solgte på det skandinaviske markedet i mange år.

Ekstralys.no – Kundeanmeldelser