Meny

Lumen Sokkel Mercedes W211

  • Enkel montering
  • Til xenonsett
  • Modelltilpasset
99,-

Inkl. mva

Lagerstatus: Kommer på lager

Varenummer: 12908

Daglig

levering

Fri frakt

Over 999 kr

Prismatch

Alltid laveste pris

Produktanmeldelse

Overrasket

Ble overrasket over hvor enkelt det var å montere xenon i fjernlysene på min E220 med disse. Disse passer perfekt og sitter godt. Om du skal ha xenon fjernlys på din w211 så MÅ du ha disse. Monteringen av hele kittet sier seg selv.
Postet 22.05.2019 - Vemund

Skriv din egen produktanmeldelse

Du omtaler: Lumen Sokkel Mercedes W211

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering
Beskrivelse

Detaljer

Lumen Sokkel Mercedes W211

Pæresokkel med original passform

Disse pæresoklene erstatter de originale pæresoklene ved montering av xenon. Dette forenkler monteringen av xenonpærer og gjør at du slipper å modifisere de originale soklene for å kunne montere pærene.   

Hvilken bil passer disse til?  

Noen Mercedes E-klasser (W211) bruker sokler på dine hovedlys. For en enklere montering av xenon brukes da disse soklene så du slipper å modifisere den originale sokkelen på bilen. Er du usikker på om denne passer til din bil? Sammenlign sokkelen med bildet og se om dette er riktig type til din bil. Husk at du alltids kan sende oss ett bilde og vi hjelper deg å finne riktig type. 

Hva følger med i pakken?

Med i pakken får du 2 stk sokler.

Lumen Systems logo

Lumen står for god kvalitet og ekstremt mye lys for pengene. Med et Lumen-produkt, enten det er i bilen, båten eller traktoren, er du godt sikret og kan være trygg på at du har et lysprodukt som vil være med deg når du trenger det. I Lumen-sortimentet finner du et hav av spennende og lysende produkter til alle mulige tenkelige behov.

Ta bare en titt her
Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt