Philips

Philips X-treme Vision og Ultinon. Vi har pærene fra Philips du måtte trenge. Er du på jakt etter en skikkelig oppgradering til dine lyspærer på din bil trenger du ikke lete lenger. Pærene fra Philips er noen virkelig fantastiske pærer.
Laster...

2 Produkter

per side
Angi stigende retning
 1. Philips WhiteVision
  Philips WhiteVision
  Rating:
  100%
  • Ekstra hvit xenon
  • 5000k
  • +120% mer lys
  Fra 1199 ,-
   
 2. Philips D2R X-tremeVision
  Philips D2R X-tremeVision
  • 150% mer lys
  • Xenon
  • God oppgradering
  1159 ,-
   

2 Produkter

per side
Angi stigende retning

Philips

Philips X-treme Ultinon gen2

Ultinon er noen svært gode LED oppgraderingspærer som brukes av tusenvis av biler i Norge i dag. Det er en fantastisk oppgradering av bilens originale lys. Vi har selvsagt typene philips x-treme ultinon led h4 og philips x-tremeultinon gen2 led h7 og philips xtreme ultinon led h11 på lager i Norge i dag.

Philips xtreme vision h7

H7 x-tremevision fra Philips er en virkelig god pære og har vunnet mange tester i Europa gjennom tidene. Den er halogen men lyser en del sterkere enn vanlige halogenpærer.

Philips x-tremevision pro150 h7

X tremevision Pro150 er den siste utgaven av Philips xtreme pærene og denne er sagt å gi opp til 150% sterkere lys, sammenlignet med de mest tradisjonelle halogenpærene.

Hvordan klarer Philips produkter å lyse sterkere enn tradisjonelle pærer

Lyspunktet er gjort mindre, men og plassert perfekt i senter, slik at lysbuen får en høyere intensistet og treffer mer riktig inne i lampen, enn tradisjonelle pærer. De er laget i kvartsglass som slipper ut mer lys og fylt med blanding av gasser som gjør at den kan brenne varmere og gi mer lys enn tradisjonelle pærer.

Philips xtreme vision xenon D1S D3S og Philips xenon d2r

Xenonpærene fra Philips er i likhet med halogenpærene blant de beste i klassen. Presisjsonslaget pære, som lyser perfekt på de riktige plassene inne i lykten. Dyrere pærer men hakket råere enn originalt.
Ekstralys.no – Kundeanmeldelser