LED bar på kufanger Rigid SR 20

Rigid SR 20 LED fjernlys

LED bar på kufanger Rigid SR 20Rigid SR 20 er Rigid sin absolutt bestselgende LED-bar. Den er E-merket og godkjent for veibruk i Norge, og er en kompakt og robust lykt med en høy effekt. Lykten kommer med et kombinert lysbilde. Dette gir deg en fin blanding av lys. Denne LED-baren fra Rigid er vår nummer én anbefaling av fjernlys. Til å være et godkjent fjernlys har denne lampen en kjempegod effekt på hele 7500 lumen. Rigid er også kjent for sin fantastiske kvalitet, som vil si at du får en lampe som varer i årevis og som kommer med hele 5 års garanti. Det unike med SR-serien er at de er såpass slanke. Dette gjør at du har kjempe gode muligheter til å få en proff montering. Den egner seg perfekt til innfelling, men SR 20 vil også se meget bra ut foran bilen på en skiltbrakett eller montert på en kufanger. Her har du utrolig mange muligheter til å få nettopp den monteringen du ønsker på bilen din. Se Rigid SR 20 her.

Montere LED-bar på kufanger

Mange foretrekker å ha tradisjonelle runde lykter eller tusenmetere montert på kufanger, men det har blitt mer og mer vanlig og populært å også montere LED-bar på kufanger. Vi har robuste og godkjente kufangere til et mangfold av biler. Vi har kufangere både i krom og sort farge. Kufangerne er laget i rustfritt stål, og er godkjent for bruk på vei. Her får du også muligheten til å velge om du kun ønsker en kufanger, eller en komplett fjernlyspakke med lykter og alt nødvendig tilbehør for montering og oppkobling. Se våre kufangere her: Kufanger

LED-bar med perfekt lysbilde

Rigid SR 20 har et kombinert lysbilde med en fin blanding av bredde og lengde. Dette gir deg et fjernlys som passer alle typer kjøreforhold. Det gjør deg godt rustet med lys om du skal på fjellet, kjører i skogsområder med mye dyr, eller på lange strekninger hvor du trenger mye lys langt fremme. Man får et kombinert lysbilde med en sterkere “spot” i midten som gir deg en kastelengde på hele 837 meter, slik at man får fokuset fremover som man bør. Samtidig får man en utrolig bredde i lyset med god sikt ut mot grøftekantene. Dette er virkelig en kundefavoritt og vi har fått tilbakemeldinger hvor kunder beskriver den som “rene dagslys”. Dette er en lampe du blir fornøyd med.

Ekstralys.no – Kundeanmeldelser