Meny

LED arbeidslys til traktor

Karl Richard Dybvik
08/10/2020
Hvordan få best mulig lys på din traktor? LED arbeidslys, varsellys og fjernlys til traktor. Dette skal vi se på i denne artikkelen.

LED lys til traktor

arbeidslys til traktorEn traktor brukes til så mangt! Enten det er landbruk, brøyting eller anleggsarbeid. Derfor er det greit å ha litt universale lys som kan gi deg et kombinert lysbilde til kombinert bruk. Hos oss på Ekstralys.no kan du finne fantastiske LED arbeidslys til traktor og maskin. Vi har LED lamper til entreprenørene eller det du trenger til hjemmebruk. Et stort utvalg av heftige LED arbeidslys i alle prisklasser til traktor, gravemaskin, tilhenger og vi har lamper som tåler alt. Vi har de store kjente merkene som amerikanske Rigid og engelske  Lazer og vi tilbyr også arbeidslys i LED fra Lumen. Vi har runde eller firkantet. Små eller store. Se hele vårt utvalg her.

Oppsett på LED arbeidslys til traktor

Rigid D-Serie PRO Full Flood (R202513) er vårt mestselgende arbeidslys. Her får du et lysbilde som sprer seg i en lysvinkel av 60 grader og ikke minst 3168 kraftfulle lumen (pr. lampe). Det kan også supplementeres med lys i stigtrinn dersom det er ønskelig. Da er Rigid Ignite Full Flood lampen å velge! Versting for dem som er veldig avhengig av et ekstremt godt lys! Rigid D-XL+ PRO Full Flood. Denne gir deg ufattelige 9504 lumen (pr. lampe) og sparker med disse naturligvis ifra seg på en helt intens måte.

Rigid Ignite Full Flood (R20531) er meget kompakt, men ikke la deg lure av størrelsen. Her får du 1000 lumen fra en såpass liten lampe at du knapt legger merke til den. Dette gjør også at du trygt kan gå inn og ut av traktoren, uten å sparke borti lampen som viser deg trygg vei ut av hytten.

Oransje deksel til arbeidslys

Oransje deksel kan kjøpes til alle lampene (foruten Ignite). Fordelen med oransje deksel er at man da lyser igjennom bl.a snø og tåke. De er også fine å bruke dersom man planerer, ettersom man da ser konturene bedre.

Lumen Alert - Varsellys til traktor og maskin

Varsellys er jo også vesentlig på en traktor i arbeid. Her er det Lumen Alert som gjelder. Lampen finnes også i forskjellige størrelser (76 cm, 120 cm og 142 cm). Alert-serien lar deg jobbe trygt i mørket og vise andre at de må være varsomme. 

LED fjernlys til traktor

Dessverre så leveres mange traktorer også med dårlig fjernlys. Ettersom at de ikke er like hurtiggående som en personbil, så er det bredden i lyset vi ønsker å fokusere på. Det er i de aller fleste tilfeller ikke nødvendig å se 1 km fremover i en traktor, men heller litt ut i kantene av veien for å oppdage dyr og andre farer. Da er det et kombinert lysbilde som gir både bredde i lyset og god kastelengde som er anbefalt. Et godt alternativ kan være Lazer Linear 12 Elite. 

Vi har naturligvis både større og mindre lamper, så vi anbefaler at du tar kontakt dersom du ønsker en skreddersydd løsning til nettopp deg og din traktor!

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt