Laster...

Finn lyspære til min bil 

Med Ekstralys sin lyspærefinner finner du enkelt lyspærer til bil. Du får også anbefaling om oppgradering av fjernlys og nærlys. Ekstralys har flere muligheter når du er på jakt etter pærer til bil. Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg å velge lys til din bil, og har derfor laget denne produktvelgeren for lyspærer til bil for deg.

Velg din bilmodell – se hvilken pære til din bil som passer i vår pæreguide til bil

Finn ekstralys, fjernlys, pærer og lys til din bil

Hei hvis du er usikker på hvilken type bil du har kan du sammenligne de modellene du tror det er, og hvis dette ikke hjelper kan du ta kontakt med vår support på chat eller telefon så skal vi hjelpe deg og finne riktige produkter til ditt kjøretøy.

Tips til bruk for lyspærer til bil

Velg først enkelt hvilken bil du har via vår nedtrekksmeny. Produktvelgeren vår vil da plukke ut de bilpærene som passer til nettopp din bil. Enkelt og genialt! Den ligner på Osram pæreguide, bare bedre. Her får du anbefaling på alle typer pærer, nærlys pærer og alle bilpærer. En komplett pæreguide med andre ord. 

Hvis din bil kommer opp med flere typer pærer til f.eks. tåkelys, H8 og H11, så finnes din bil med ulike utstyrspakker, og du må
faktisk sjekke på bilen. Husk at selv om produktvelgeren vår er uhyre presis, så bør du sjekke på din bil om du er i tvil. Vi tør ikke garantere at alt stemmer med akkurat din bil. Blir noe feil, så hjelper vi deg å bytte. Er du i tvil – ikke nøl med å kontakte oss på chat, telefon eller e-post!

Hvilken pære til min bil? Søk her og finn

Lurer du på hvilken pære til min bil? Med vår komplette pæreguide finner du pærer til min bil. Hvilken pære skal jeg ha? Pæredatabase – Hvilken lyspære er riktig? Hvilken pære til, BMW, Toyota, VW, Mercedes, Opel, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Kia, Jeep, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Porsche, Renault, Saab, Skoda, Seat, Subaru, Suzuki, Volvo?
Vi har størst utvalg av lyspærer på nett i vår lyspære sokkel oversikt bil. 

Trenger du ny lyspære til bil?

Lyspærer til bil er en liten jungel. Men i pærevelgeren ovenfor kan du velge deg frem til hvilken bil du har og få anbefalt pæretypen din. Hvis din bil har H7 pærer for eksempel vil produktvelgeren foreslå en rekke ulike typer H7 pærer som kan passe til din bil. 

Hvilke lyspærer til min bil?

Det er kanskje det mest stilte spørsmålet vi får. En bil kan ha en rekke forskjellige pærer. Alt fra xenon til halogen og LED. I denne jungelen av lyspærer til bil finner du oss. Og vi bistår deg gjerne med hva du trenger, enten det er H7 halogen lyspærer til bil eller om det er D1S xenon pærer. 

 

Lyspære bil - hvilke typer finnes?

  • Xenonpærer - Brukes i bilens nærlys. Men av og til også som nær og fjernlys, der bilen har såkalt bixenon.
  • Halogenpærer - Tradisjonelle halogenpærer brukes fortsatt i stor skala på nye biler. Dette er billige men gode pærer som lyser helt ok. Brukes fremover, altså i nærlys, fjernlys eller tåkelys.
  • LED pærer - Dette er oftest ettermarked oppgraderingssett, kalt LED-kit. Og brukes fremover på bilen. Men det finnes LED pærer som alle hull på hele bilen. LED ryggelys er svært populært. 
  • Glødepærer - Dette er oftest signalpærer som blinklys, stopplys eller ryggelys. 

LED-kit til bil eller xenon.

Du har en rekke valg, hvis du kunne tenkt deg å oppgradere pærene til bil. I vår bloggpost har vi skrevet en del om ulike tips. Sjekk ut denne som handler om LED-kit og LED-ryggelys

Ekstralys.no – Kundeanmeldelser