Laster...

Oppgrader til LED til bilen med LED-kit eller LED-bar

LED lys Oppgrader tåkelysene dine til LED

Fra gule halogenpærer til moderne LED-kit eller LED-bar

Vintersalg 2020 hos Ekstralys.noHvis du vil oppgradere til LED til bilen, så vil du finne det du behøver hos Ekstralys. Det kan være at du ønsker å oppgradere bilens fjernlys med en LED-bar eller ekstralys. Eller kanskje du vil oppgradere pærene i bilen din til LED. Hos oss kan du finne parklyspærer, kjørelys, ryggelys, skiltlys, drl, bremselys og mye mer i LED. LED pærer har blitt veldig populære, og vi har mange varianter i LED som også støtter pæresjekk og canbus.

Til tåkelys i LED anbefaler vi vårt LED kit. Dette settet er Plug & Play og gjør derfor montering av LED til bilen til en lek. Pærene kan tilpasses din reflektor slik at lyset blir kastet ut og ned på veien, samt godt ut i grøftekantene: LED kit Dette er et av våre mest solgte produkter, og med god grunn. Dette er et komplett sett med oppgradering pærer fra halogen til LED. Oppgrader til LED til bilen med Lumen LED ProSystem som er for de som både ønsker et hvitere og mer moderne lys, men også en oppgradering av lysstyrken. Med nesten 4 ganger mer lys enn standard halogenpærer får du virkelig en god oppgradering.

 

LED i tåkelys

Oppgradere til LED skiltlys . Her kan vi enten levere universale LED pærer, eller komplette LED skiltlys pakker, til enkelte bilmodeller. Du kan se alle skiltlys produktene våre her, eller så kan du søke på din bilmodell i vårt pæresøk for å finne riktig skiltlys sett med original passform: LED skiltlys

Bytt ut parklys, skiltlys og ryggelys til LED.

Bytte til LED parklys bruker de aller fleste biler W5W pærer. Disse pærene er vår nummer én anbefaling og vår bestselger: W5W LED parklyspærer

Lei av gule parklys med kort levetid? Med LED parklyspærer fra Lumen får du kvalitetspærer som gir et hvitt og moderne lys i dine parklys eller skiltlys. W5W heter også T10 og har lik passform som original pæren.  Her får du pærer med en lys-farge som passer utmerket med andre LED-lys eller xenonpærer.

Feilmelding, pæresjekk og canbus.

Oppgradere bilens ryggelys? Hvis du trenger bedre lys er dette vår nummer én anbefaling for å oppgradere til LED i bilen, og dette er vårt mest solgte produkt noensinne. Disse pærene gir deg minst dobbelt så høy effekt enn hva din bil har i dag og gir deg en knallgod oppgradering: LED Ryggelys Bortsett fra den fantastiske kvaliteten til denne LED pæren, har den et utrolig godt lys som kan doble effekten til din originale halogen ryggelys pære. Den sender lyset rett bakover akkurat dit du trenger det, slik at du kan rygge med god sikt. Den kommer i ulike pære typer som du kan velge i fanen til høyre inne på produktet.

LED lys - hvordan oppgradere bilens ryggelys?
Ekstralys.no – Kundeanmeldelser