Laster...

XBB Smart Button

Rating:
100 % of 100
  • Trådløst
  • Perfekt til ekstralys
  • Bluetooth bryter
 1 199,-

Inkl. mva

20+ På lager
Varenummer
IDAB-2021-0902-1

Daglig

levering

Prismatch

alltid laveste pris

Fri frakt

over 1499 kr

Skriv en produktanmeldelse

Din rangering

Teknisk informasjon

  • Garanti: 1 år
  • Bruksområde: Tilbehør

XBB Smart Button

Til XBB Dongle og XBB PowerUnit

XBB Smart Button er laget for å styre ekstralys eller annet tilkoblet utstyr. Denne trådløse knappen kommuniserer med XBB-Dongle via Bluetooth, slik at du ikke trenger å legge opp kabel for å koble til en tradisjonell kablet bryter. Max 1 knapp pr system/kjøretøy.

Hvordan du bruke knappen?

XBB Smart Button har to funksjoner som aktiveres enten ved enkeltrykk eller dobbeltrykk. Her er noen eksempler på hvordan du bruker knappen: Slå på/av ekstralys selv om fjernlyset er aktivert. Slå på/av ryggelys / arbeidslys uten å sitte i kjøretøyet. Slå på/av parklys / posisjonslys i ekstralys. Knappen kan brukes uten å laste opp en oppskrift i XBB Dongle. Dette lar deg bruke XBB Dongle & XBB PowerUnit uten at bilmodellen din er representert i oppskriftsdatabasen.

Hva følger med i pakken?

I denne pakken følger det med 1 stk XBB Smart Button.

XBB logo

XBB er et svensk firma som utvikler og lager XBB Dongle, XBB PowerUnit og XBB Lightswitch. Med XBB produktene er det ikke behov for å koble seg inn på bilen fysisk for å hente ut et styrestrømssignal på biler hvor man trenger en modul. Man får en trådløsløsning, og det kan enkel tas av ved behov. Ta bare en titt her