Laster...

XBB Dongle og XBB PowerUnit

Rating:
100 % of 100
  • Perfekt til ekstralys
  • Trådløst
  • Gir deg et nytt styrestrømsignal
 3 299,-

Inkl. mva

100+ På lager
Varenummer
IDAB-2020-0528-3

Daglig

levering

Prismatch

alltid laveste pris

Fri frakt

over 1499 kr

Skriv en produktanmeldelse

Din rangering

Teknisk informasjon

  • Garanti: 1 år
  • Bruksområde: Tilbehør
  • Spenning: 12 V, 24 V

"

XBB PowerUnit trekker 4 mAh i standby.

XBB Dongle trekker 3 mAh i standby

Output 1: Maks 15 A

Output 2: Maks 5 A


XBB Dongle og XBB PowerUnit

For enklere kobling av lys ved xenon eller LED.

Biler blir stadig mer avanserte, og dette kan gjøre det mer problematisk å hente ut styrestrømsignal for ekstra fjernlys. Dette kan være en stor hindring for noen, da den mest ideelle oppkoblingen for ekstralys er med et styrestrømsignal, slik at ekstralysene slår seg på automatisk sammen med dine originale fjernlys.

Henter ut styrestrømsignal

XBB Dongle og XBB Powerunit er en smart og trådløs løsning for å koble ekstralys på biler med canbus styring. XBB Dongle plasseres enkelt i OBD II kontakten og XBB powerunit er reléet som får signal fra Dongle. Med XBB produktene er det ikke behov for å koble seg inn på bilen fysisk og det kan enkel tas av ved behov.

Oppkobling

XBB Dongle som er styreenheten kobles i bilens OBD-port. Dette gjør at styrestrømssignalet til fjernlys tas direkte fra OBD-porten og informasjonen sendes da trådløst til reléet (Power Unit) som styrer ekstralyset via dette signalet. For mer informasjon se fanen Teknisk Informasjon.

Hva følger med i pakken?

I denne pakken følger det med 1 stk XBB Dongle og XBB PowerUnit.

XBB logo

XBB er et svensk firma som utvikler og lager XBB Dongle, XBB PowerUnit og XBB Lightswitch. Med XBB produktene er det ikke behov for å koble seg inn på bilen fysisk for å hente ut et styrestrømssignal på biler hvor man trenger en modul. Man får en trådløsløsning, og det kan enkel tas av ved behov. Ta bare en titt her