Laster...

Lumen Wire fiks

  • HB4 kontakter
  • Plug and play
  • Løser feilmelding på Lumen xenonsett
 199,-

Inkl. mva

20+ På lager
Varenummer
14514

Daglig

levering

Prismatch

alltid laveste pris

Fri frakt

over 1499 kr

Skriv en produktanmeldelse

Din rangering

Teknisk informasjon

  • Garanti: 1 år
  • Bruksområde: Tilbehør
  • Spenning: 12 V

OBS! Vær nøye på å koble disse riktig, dersom pluss og minus byttes så smeller de eller blir varme og går i stykker. Rød ledning på wirefiks MÅ ha positiv (+) fra bilen! At ledningene kobles riktig er kundens ansvar og dekkes ikke av oss. Mål strømmen fra bilen dersom du er i tvil.

Lumen Wire fiks

Fjerner feilmeldinger eller andre symptomer med xenon

Inni denne lille stumpen av en ledning finner du en kondensator og en liten motstand. Dette fjerner enkelt problemer med montering på en del biler fra 2002 og oppover. Kan fjerne symptomer som varsel for gåen pære, flimmer under oppstart, lettere radiostøy og mange andre feil i forbindelse med xenon montert på bil. Vi garanterer kun for våre egne xenonsett. Denne ettersendes gratis med Lumen ProSystem-toppmodellen dersom din bil trenger dette. 

Hva følger med i pakken?

Med i pakken får du 2 stk Wire fix

Lumen Systems logo

Lumen står for god kvalitet og ekstremt mye lys for pengene. Med et Lumen-produkt, enten det er i bilen, båten eller traktoren, er du godt sikret og kan være trygg på at du har et lysprodukt som vil være med deg når du trenger det. I Lumen-sortimentet finner du et hav av spennende og lysende produkter til alle mulige tenkelige behov. Produktene leveres med gode garantivilkår, der flere produkter har opp til 5 års garanti.

Ta bare en titt her
Ekstralys.no – Kundeanmeldelser