Meny

Lumen Xenonlook parklyspærer

  • Halogen
  • Hvitere lys
  • Perfekt passform
149,-

Inkl. mva

Lagerstatus: 100+ på lager

Varenummer: 14105

Daglig

levering

Fri frakt

Over 999 kr

Prismatch

Alltid laveste pris

Produktomtaler

Anbefales

Jeg angrer ikke et sekund på disse pærene. Gir et flott og behagelig blå/hvitt lys,hverken for sterkt eller svakt. Verken styrke eller farge svekkes,og anbefales på det sterkeste.


Postet 20.11.2017 - Kurt Pedersen

Gjør det de skal

Kjøpte disse for å få hvitere lys og de gjør jobben utmerket. Kunne vært enda litt sterkere, men skjønner at LED er tingen da.
Postet 14.11.2017 - Sverre Fuglesang

Passer ikke alle pærer i Xenonlook-serien...

Må si meg skuffet over dette produktet, satt sammen med Lumen HB4 Xenonlook pærer i tåkelysene. Parklyspærene gir et mye mer blåaktig lys, sammenlignet med tåkelysene. Disse Lumen W5W Xenonlook pærene passer nok best til 6000k. Lumen HB4 Xenonlook matcher nok best xenon på 4300k.
Postet 12.11.2017 - Stian Philip

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Lumen Xenonlook parklyspærer

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering
Beskrivelse

Detaljer

Lumen Xenonlook parklyspærer

Halogenpærer med hvitere lys. 

Frisk opp bilen din med nye pærer. Disse halogenpærene er dekket av ett blått belegg og har en blanding av xenon og halogengass, Dette gir pærene et hvitt lys på 4300k som etterligner fargen i originale xenonpærer. Her får du ett kraftig hvitt lys ved bare et enkelt pærebytte. 

Hva gjør xenonlook så bra?  

Pærene er E-merket og derfor også godkjent for veibruk. Siden dette er halogenpærer så vil denne pæren heller ikke skape feilmeldinger slik som LED og xenon kan gjøre. Få ett hvitere lys uten mye modifiseringer på bilen og ekstra jobb. Dem passer også perfekt sammen med andre LED og xenonpærer. 

Hva følger med i pakken?

Med i pakken får du 2 stk pærer. Pærene er for 12v spenning og passer utmerket for personbiler.

Lumen Systems logo

Lumen står for god kvalitet og ekstremt mye lys for pengene. Med et Lumen-produkt, enten det er i bilen, båten eller traktoren, er du godt sikret og kan være trygg på at du har et lysprodukt som vil være med deg når du trenger det. I Lumen-sortimentet finner du et hav av spennende og lysende produkter til alle mulige tenkelige behov.

Ta bare en titt her

Video

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt