Laster...

Lumen pæresokkel til VW / Opel

  • Designet for xenonpærer
  • Forenkler montering av xenon
  • Original passform
 149,-

Inkl. mva

20+ På lager
Varenummer
14913

Daglig

levering

Prismatch

alltid laveste pris

Fri frakt

over 1499 kr

Skriv en produktanmeldelse

Din rangering

Teknisk informasjon

  • Garanti: 1 år
  • Bruksområde: Tilbehør
  • Bilmerke: Volkswagen

Tips til montering: Dersom holderen er vanskelig å vri på plass i hakket, så ta en baufil og slip ned en millimeter av plasten på pæren og sokkelen. En dråpe superlim holder også pæren på plass under montering.

Lumen pæresokkel til VW / Opel

Pæresokkel med original passform

Disse pæresoklene erstatter de originale pæresoklene ved montering av xenon. Dette forenkler monteringen av xenonpærer og gjør at du slipper å modifisere de originale soklene for å kunne montere pærene.   

Hvilken bil passer disse til?  

Dette er spesiallagde sokler som passer til blant annet VW Touran og Golf 5. Den passer også andre biler som enkelte Opel og Ford. Vi anbefaler at du sammenligner sokkelen du har i bilen, med bildet for å vite om du har riktig type til din bil. Er du usikker, kan du alltid sende oss ett bilde og vi hjelper deg å finne riktig type. 

Hva følger med i pakken?

Med i pakken får du 2 stk sokler.

Lumen Systems logo

Lumen står for god kvalitet og ekstremt mye lys for pengene. Med et Lumen-produkt, enten det er i bilen, båten eller traktoren, er du godt sikret og kan være trygg på at du har et lysprodukt som vil være med deg når du trenger det. I Lumen-sortimentet finner du et hav av spennende og lysende produkter til alle mulige tenkelige behov. Produktene leveres med gode garantivilkår, der flere produkter har opp til 5 års garanti.

Ta bare en titt her
Ekstralys.no – Kundeanmeldelser