Laster...

Lumen pæresokkel til VAG

Rating:
100 % of 100
  • Designet for xenonpærer
  • Forenkler montering av xenon
  • Original passform
 189,-

Inkl. mva

10+ På lager
Varenummer
14945

Daglig

levering

Prismatch

alltid laveste pris

Fri frakt

over 1499 kr

Skriv en produktanmeldelse

Din rangering

Teknisk informasjon

  • Garanti: 1 år
  • Bruksområde: Tilbehør

Lumen pæresokkel til VAG

Pæresokkel med original passform

Disse pæresoklene erstatter de originale pæresoklene ved montering av xenon med H7 pæresokkel. Dette forenkler monteringen av xenonpærer og gjør at du slipper å modifisere de originale soklene for å kunne montere pærene.   

Hvilken bil passer disse til?  

Dette er en spesialsokkel for VW Transporter T5 og flere Volkswagen modeller med spesialsokkel. Det er ikke alle bilene som behøver denne sokkelen, så sjekk før du bestiller. Er du usikker på om dette er riktig sokkel til din bil? Da anbefaler vi at du sammenligner bildet med dine originale sokler. Husk at du alltids kan sende oss ett bilde så kan vi hjelpe deg å finne riktig type. 

Hva følger med i pakken?

Med i pakken får du 2 stk sokler.

Lumen Systems logo

Lumen står for god kvalitet og ekstremt mye lys for pengene. Med et Lumen-produkt, enten det er i bilen, båten eller traktoren, er du godt sikret og kan være trygg på at du har et lysprodukt som vil være med deg når du trenger det. I Lumen-sortimentet finner du et hav av spennende og lysende produkter til alle mulige tenkelige behov. Produktene leveres med gode garantivilkår, der flere produkter har opp til 5 års garanti.

Ta bare en titt her