Laster...

Truck-Lite LED rotorblitz

  • Høy kvalitet
  • Rimelig varsellys
  • Godkjent

Inkl. mva

Ikke på lager
Lukk
Varenummer
TL-SS10013-H

Daglig

levering

Prismatch

alltid laveste pris

Fri frakt

over 1499 kr

Skriv en produktanmeldelse

Din rangering

Teknisk informasjon

Truck-Lite LED rotorblitz

Kompakt LED rotorblitz.

Dette er en rimelig og fleksibel rotorblitz. Den er godkjent for veibruk i Norge og har svært høy kvalitet. Den leveres i tre varianter med totalt seks forskjellige programmer man kan velge mellom.   

Hva gjør rotorblitzen så bra?

Det aller beste med dette varsellyset er den utrolig gode kvaliteten, og hvor robust den er. Den har et klart og rillete deksel med orasnje lys som gir 160 graders spredning. Du kan også velge mellom ulike montasjealternativer. Skruefestet er for en permanent montering, Piggfeste for høy montasje, mens magnetfestet er ypperlig for midlertidig montering på f.eks biltak. Ved magnet slipper du å skru hull i taket, og den vil være grei å ta av og på. Den er testet til å holde opptil 80km/t og levers med 12v sigarettennerkontakt.  

Hva følger med i pakken?

Med i pakken følger det med 1 stk Rotorblitz med nødvendig utstyr.

Truck Lite

Truck Lite er et av verdens største selskaper innen automotiv belysning. I tillegg til å være sitt eget brand med enorme OEM fabrikker i europa, så eier de også en rekke andre kjente aktører innen belysning i verden. Som for eksempel Rigid, Ecco og Code3. Truck Lite produktene er i seg selv kjent for å være god OEM kvalitet.

Se alt fra TruckLite
Ekstralys.no – Kundeanmeldelser