Laster...

Trenger jeg styrestrømgiver?

Introduksjon

Noen biler trenger en digital leser for å styre fjernlysene. Du trenger en digital leser når det ikke er mulig å måle et vanlig 12v signal når fjernlys tennes. Hvis du klarer å måle 12v signalet vil du ikke trenger slikt ekstrautstyr. 

CanM8

Dette er typen som fungerer med flest biler. Den er den billigste, men også den vanskeligste å montere. Fordi den må monteres inne i bilens coupé. Den kobles på ledninger på en gitt plassering og gir deg et styrestrømsignal tilbake, som du kobler på relesettet. 

XBB trådløs

Den kuleste og definitivt dyreste løsningen. Koble inn XBB dongelen i diagnosepluggen inne i bilen. Bruk XBB releet på relesettet. Velg biltype i appen og se at den virker sammen med bilens originale fjernlys.

Modernum

Spesielt mye brukt av våre proffe kunder. I motsetning til CanM8 trenger du ikke å inn i coupé og sparer dermed en times arbeid. Tid spart er penger spart for et verksted. Programmeres med egen USB og software lastes ned fra nettsidene til Modernum. 

 

For å lese en utfyllende guide om styrestrøm les bloggen vår her

---

Kanskje du heller vil at noen andre skal gjøre det for deg? Ta kontakt med oss, så setter vi deg i kontakt med en av våre 800 forhandlere rundt om i Norge. 

Ekstralys.no – Kundeanmeldelser