Meny

SIM Xenon Lyskastersett

 • Kvalitetprodukter
 • Xenon i valgfri styrke
 • Byggesett
3 299,-

Inkl. mva

Lagerstatus: På lager

help
6000k er kaldhvit og anbefales. 4300k er også bra, men litt varmere lys. Les mer i vår kelvin guide.
help
35w gir minst 3 ganger sterkere lys og anbefales i nærlys. 55w gir 4 ganger sterkere og anbefales i fjernlys.
Varenummer: S3227-XENON-H

Daglig

levering

Fri frakt

Over 999 kr

Prismatch

Alltid laveste pris

Tilleggsinformasjon

Teknisk informasjon

 • Lysbilde: Spot
 • Pæretype på lyktene: H1
 • Lyktenes diameter: Ø22,30 cm 
 • Lyktenes dybde: 12,70 cm
 • Spenning: 12v
 • Godkjenninger: Ikke godkjent med xenon
 • Referansetall med halogen: 17,5
 • Garanti: 1 år 
 • Farge glass: Klart eller blått
 
Produktanmeldelse

Bra med lys

Settet er ganske greit å montere, og gir godt med lys. Jeg har hatt SIM lamper tidligere, men det var noe helt annet med xenon i dem. Absolutt verdt ombyggingen.
Postet 10.02.2020 - Frank Olav

Bra sett til god pris

Enkelt og montere og lyser godt. Lyktene er store og lykthuset er i plastikk, noe som er forståelig til den lave prisen. Dem lyser med grei bredde og lengde. Anbefaler i de fleste tilfeller å bestille med forlenger sett da ledningene fra pæra og til ballasten er litt korte.
Postet 10.01.2018 - Frode

Skriv din egen produktanmeldelse

Du omtaler: SIM Xenon Lyskastersett

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering
Beskrivelse

Detaljer

SIM Xenon Lyskastersett

En av våre bestselgende lykter, nå som fjernlyskastersett i xenon

Dette er et komplett byggesett som inkluderer noen flotte lykter fra SIM og ett xenonsett. Du bygger xenon inn i lyktene selv,  og hvordan du gjør dette kan du se i videoen vi har til høyre. Av parklys i lampene kan du også velge mellom LED ringer eller parklyspærer i LED.  Grunnen til at vi har satt sammen dette, er for å gi deg mest mulig lys, i noen rimelige, gode lamper. Xenon vil gi deg et fantastisk godt fjernlys, så du kan kjøre trygt i mørket. 

Hva gjør lampen så bra?

Med dette settet får du en rimelig løsning, men likevel et utrolig godt lys. Ved å bygge om disse lyktene til xenon får du 3-4 ganger mer lys enn ved halogen. Dette gir deg et kjempegodt fjernlys. Du kan også velge mellom ulike styrker og fargenyanser. Lyktene fra SIM er laget med glassfiberforsterket plast med forniklet aluminiumsreflektor og polykarbonat glass. Dette betyr at den tåler mye og er veldig lett og fin. 

Hva skal du velge?

Dette settet kan du skreddersy til bilen din, slik at du får akkurat det som passer for deg. De ulike styrkene du kan velge mellom er 35w, 55w som gir 20% mer lys enn 35w og 75w som gir 285% mer lys en 35w. Fargenyansene du kan velge mellom er 4300k som gir et flott hvitt lys og skal matche andre xenonlys og 6000k som gir et mer kaldhvitt og moderne lys som vil passe perfekt med andre LED pærer. På lykteglasset kan du også velge farge mellom blå og hvitt. Velg LED-ring om du ønsker LED-ring som går rundt hele lykten. Denne ringer vil fungere som et parklys, men du kan også velge w5w om du ønkser standard parklyspærer. Merk at lyktene er godkjent med halogen, ikke xenon. Du må også modifisere lykten litt for at xenonpærene skal passe. 

Hva følger med i pakken?

Med i pakken får du 2 stk SIM lykter, 2stk Lumen xenonballaster, 2 stk Lumen xenonpærer, 2 stk Lumen LED parklyspærer (Medfølger ikke om du velger LED-ring) og en brukermanual. 

Sim logo

Sim produserer rimelige, men solide lykter i glassfiberforsterket plast med forniklet aluminiumsreflektor og polykarbonat glass. Ekstralys er norsk distributør.

Se alt fra Sim

Video

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt