Laster...

Rigid - Site Light LED

  • Opp til 19200 lumen
  • Fra 9 til 240v spenning
  • Portabel lykt

Inkl. mva

Ikke på lager
Varenummer
R73141-H

Skriv en produktanmeldelse

Din rangering

Teknisk informasjon

Rigid - Site Light LED

Ekstremt kraftig portabel lykt!

Den ekstremt kraftige Site Light serien fra Rigid er portabel, men kan også monteres permanent. Dette er et LED arbeidslys med tre valgfrie lysbilder og spenningsgrader fra 9v helt opptil 240v. Site Light har en fantastisk kombinasjon av Rigids legendariske kvalitet, og vanvittige styrke som gjør lampen er unik på alle områder. 

Hva gjør lampen så bra?

Site Light-serien er designet etter Rigids heavy duty-serie - dette gjør den til en av verdens mest robuste lamper som rett og sett tåler alt man kaster på dem. Se bare torturvideoen til Rigid, og som om ikke videoen er bevis nok så har lyktene 5 års garanti. Rigid er et rent amerikansk merke og alle lyktene blir håndlaget i USA. Dette er kvalitet, dette er Rigid.  

Ulike lysbilder  

Site Light kommer med tre ulike lysbilder så du skal få det lyset som passer perfekt til ditt bruk. Lysbildene er 80/40 for maksimal bredde og det perfekte arbeids/flombelysning. Flood hvor lysbildet er litt smalere enn 80/40, men til gjengjeld får man lengre kastelengde som kan være en stor fordel. Til slutt har vi kombo som gir deg en perfekt kombinasjon av lengde og bredde. Dette gir et unikt arbeidslys med et hav av bruksområder.  

Hva følger med i pakken?

Med i pakken følger det med 1 stk Rigid Site light LED Arbeidslys lampe og 1 stk festebrakett.

Rigid logo

Legendariske Rigid er selve bautaen innen LED-lyskastere. De lager LED-lys som alle forsøker å måle seg mot, de er innovatøren og pioneren i bransjen og lager noen fantastiske og virkelig robuste lykter. Produsert i USA og oser av kvalitet. Rigid selges med 5 års garanti til både bedrift og privat.

Se alt fra Rigid
Ekstralys.no – Kundeanmeldelser