Laster...

Rigid Radiance PRO 40 LED Fjernlys

Rating:
100 % of 100
  • Bakgrunnsbelysning
  • 16632 Lumen
  • Kombinert lysbilde

Inkl. mva

Ikke på lager
Varenummer
R240003-H

Daglig

levering

Prismatch

alltid laveste pris

Fri frakt

over 999 kr

Skriv en produktanmeldelse

Din rangering

Teknisk informasjon

Rigid Radiance PRO 40 LED Fjernlys

LED-bjelke med utrolige 16632 lumen!

Dette er den nest største bjelken i Radiance serien. Den har en svimlende effekt på hele 16632 lumen og en utrolig kastelengde på over en kilometer. Lysbilde gir deg også god bredde som gjør at denne lampen har alt du trenger av et fjernlys. Radiance serien kommer også med bakgrunnsbelysning i ulike farger, noe som gjør denne lampen veldig unik.

Hva gjør lampen så bra?

En fantastisk effekt, perfekt kombinert lysbilde og bakgrunnsbelysningen er tre gode grunner for å kjøpe nettopp denne lampen. Dette vil virkelig gi deg et fantastisk godt fjernlys i en stilig lampe som tar seg bra ut på bilen. Alle lampene fra Rigid kommer også med 5 års garanti, og en utrolig god kvalitet. 

Kombinert lysbilde - Perfekt som fjernlys

Lampen har en fantastisk kastelengde på nesten en kilometer. Dette gir deg en kjempegod sikt langt fremme, men den vil også spre lyset godt ut i grøftekantene, i tillegg til den gode kastelengden. Så her får du en utrolig god lampe med et flott kombinert lysbildet som passer ypperlig til norske veier med mye varierte kjøreforhold.

Hva følger med?

Med i pakken får du 1 stk Rigid Radiance PRO 40 med 2 stk sidemonteringsbraketter og ledningsnett med bryter. 

Rigid logo

Legendariske Rigid er selve bautaen innen LED-lyskastere. De lager LED-lys som alle forsøker å måle seg mot, de er innovatøren og pioneren i bransjen og lager noen fantastiske og virkelig robuste lykter. Produsert i USA og oser av kvalitet. Rigid selges med 5 års garanti til både bedrift og privat.

Se alt fra Rigid

Andre vurderte også

  1. -40%