Laster...

KLASSISK SPOT

Klassisk spot gir et lysbilde som du finner i en tradisjonell tusenmeter. Den lyser langt og ikke veldig bredt, men nok strølys til å få med seg detaljene langs veien. Den briljerer på kastelengde og gir et enormt godt lys langt fremme.


REN HYPERSPOT

Svært smal lysstråle gjør denne til et perfekt langlys for deg som kjører på lange sletter med behov for mye lys langt fremme. Litt smal lysstråle for de fleste.


WIDE

Wide er ment som ryggelys eller arbeidslys med semibred spredning. Dette gir en bred stråle som trekker relativt langt. Fint når man f.eks. monterer den på taket på lastebil eller pickup og ønsker ryggelys eller arbeidslys.


DRIVING

Bred og lang lysstråle gir perfekt lys til deg som kjører mye på svingete veier, skogsveier eller områder med mye dyr langs veiene.


KLASSISK KOMBO

En perfekt fjernlyskaster med en blanding av wide- og spot-reflektorer. Dette gir en fin blanding av lys, slik at lyskasteren din lyser opp grøftekanter og hele veibanen foran bilen og gir et godt lys langt fremover.


HYPERSPOT KOMBO

Blanding av den klassiske driving-utgaven, som ga et svært bredt lysbilde, og den nye hyperspot som gir en svært smal stråle. Disse to satt sammen gir en flott kombinasjonskaster som vil gi deg lys i grøftekantene og hyperspoten vil gi deg lys langt fremover.


DIFFUSED

Et rendyrket arbeidslys, ryggelys eller lykt til områdebelysning. Gir mest mulig spredning.

Ekstralys.no – Kundeanmeldelser