Laster...

Redtronic varsellys /m oppheng

  • Veldig kraftig
  • Enkel å montere
  • Sigarettennerkontakt

Inkl. mva

Ikke på lager
Varenummer
54050-H

Daglig

levering

Prismatch

alltid laveste pris

Fri frakt

over 999 kr

Skriv en produktanmeldelse

Din rangering

Teknisk informasjon

Redtronic varsellys /m oppheng

LED varsellys med oppheng for rutemontasje

Dette er et genialt produkt ment for montering i front- eller bakrute montering inne i bilen. Sugekoppene lar deg enkelt montere varsellyset til ruten. Lampen har et "skjold" som reduserer gjenskinn i ruten fra varsellys slik at sjåføren ikke blir forstyrret av varsellyset. Med sigarettkontakt ferdig montert på lampen med bryter er det svært enkelt å montere lampen, og den er klar til bruk med en gang.

Hva gjør dette produktet så bra?

Fordelen med dette produktet er at man ikke trenger å montere varsellyset utvendig på bilen. Lampen kan også brukes til utrykningskjøretøy hvor en skjult montering er ønskelig. Varsellyset kan også svært enkelt flyttes mellom kjøretøy om man ønsker det, og koblingen er direkte i sigarettuttaket i bilen. Lampen er godkjent som et varsellys og er svært kraftig. Lampen leveres med 5 års garanti.

Hva følger med i pakken?

Med i pakken følger det med 1 stk Redtronic Dash Mount varsellys med braketter og sugekopper, samt. sigarettkontakt med bryter for strømtilførsel.

Redtronic logo

Britiske Redtronic har siden 1983 produsert varsellys fra øverste hylle og kan skilte med opp til 5 års garanti og har hele sin produksjon i England. Hele produktsortimentet lyser av kvalitet og fokus på godkjente varsellys systemer. Redtronic finnes i hele 42 land verden rundt og distribueres av Ekstralys i Norge. Varsellysene er selvsagt E-merkede og godkjente for veibruk i Norge.

Se alt fra Redtronic
Ekstralys.no – Kundeanmeldelser