Meny

Redtronic braketter

  • Til Varsellys bjelker
  • 8 forskjellige varianter
  • Mange monteringstyper
599,-

Inkl. mva

Lagerstatus: På lager

Varenummer: 53053-H

Daglig

levering

Fri frakt

Over 999 kr

Prismatch

Alltid laveste pris

Tilleggsinformasjon

Klemmer

lightbar_fixing_methods_11.jpg

- Delenummer: 53057

- Monteringstype: Avtagbar

Lettvint festemetode som ikke er permanent. Her brukes det «klør» som man kan gripe fast i kjøretøyets dørkarm, takrails eller lignende for å holde bjelken på plass. Brukes med bjelkens medfulgte braketter, kan justeres i mange vinkler og passer de fleste kjøretøy.

 

Takrail-klemmer

lightbar_fixing_methods_41.jpg

- Delenummer: 53054

- Monteringstype: Avtagbar

Avtagbar montering for takrails. Klemmene låses fast på takrails og holder bjelken på plass. Tilbyr en enkel og avtagbar montering som er lavprofil.

 

Takrail-brakett

lightbar_fixing_methods_51.jpg

- Delenummer: 53053

- Monteringstype: Permanent

Braketten skrus igjenom takrailene og gir en lavprofilmontering, som lar deg slippe å skru bjelken fast direkte i bilens karosseri.

 

Thule takstativ-brakett

lightbar_fixing_methods_61.jpg

- Delenummer: 53052

- Monteringstype: Avtagbar

Braketten er laget spesifikk for Thule bøyler for en enkel montasje. Braketten klemmes rundt og lager en platform varsellys bjelken kan monteres på. Kjapp og enkel montasje som også enkelt kan demonteres.

 

Sugekopp

lightbar_fixing_methods_71.jpg

- Delenummer: 53051

- Monteringstype: Avtagbar

Kraftige sugekopper til montering av lysbjelke til tak. Genialt som en avtagbar løsning som kan brukes på både soltak og direkte på taket til bilen. OBS! Garantien på bjelken frafaller om disse blir brukt på bjelker større enn 88cm. Anbefales å brukes med stropper/tau.

 

Magnet

lightbar_fixing_methods_81.jpg

- Delenummer: 53050

- Monteringstype: Avtagbar

Kraftige magneter til montering av lysbjelke direkte på taket. De er testet opp til hele 235 km/t, noe som gjør dem høyt pålitelige. OBS! Garantien på bjelken frafaller om disse blir brukt på bjelker større enn 55cm. Anbefales å brukes med stropper/tau.

 

Standard festebrakett

lightbar_fixing_methods_91.jpg

- Delenummer: 53059

- Monteringstype: Permanent

Standard universell festebrakett som medfølger alle bjelker fra Redtronic. Gir bjelken en høyde på 47mm til 60mm, vinkelen kan justeres.

Produktanmeldelse

Game Center Wargaming скачать


<a href=https://kakworldoftanks.ru/%D0%BA%D1%83%D0%BF%D0%B8%D1%82%D1%8C-%D0%B0%D0%BA%D0%BA%D0%B0%D1%83%D0%BD%D1%82-world-of-tanks-wot-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D1%8C%D1%88%D0%BE%D0%B9-%D0%B2%D1%8B%D0%B1%D0%BE%D1%80/>Купить аккаунт Ворлд оф Танк</a> - Game Center Wargaming скачать, Скачать Ворлд оф Танк
Postet 28.05.2019 - LewisfuP

Skriv din egen produktanmeldelse

Du omtaler: Redtronic braketter

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering
Beskrivelse

Detaljer

Redtronic monteringsalternativer.

Redtronic tilbyr hele 8 monteringsalternativer til Redtronic sine takbøyler. Se alle alternativene med illustrasjonsbilde i tilleggsinformasjons fanen.

Pris for et sett braketter til én takbjelke.

Redtronic logo

Britiske Redtronic har siden 1983 produsert varsellys fra øverste hylle og kan skilte med hele 5 års garanti og har hele sin produksjon i England. Hele produktsortimentet lyser av kvalitet og fokus på godkjente varsellys systemer. Redtronic finnes i hele 42 land verden rundt og distribueres av Ekstralys i Norge. Varsellysene er selvsagt E-merkede og godkjente for veibruk i Norge.

Se alt fra Redtronic

Video

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt