Laster...

Redtronic varsellysbraketter

 • Til varsellysbjelker
 • Mange varianter
 • Flere monteringstyper
Fra  1 399,- Vanlig pris  1 399,-

Inkl. mva

På lager
Varenummer
53053-H

Skriv en produktanmeldelse

Din rangering

Teknisk informasjon

Sugekopp

 • Garanti: 2 år
 • Bruksområde: Tilbehør

Takrail klemmer

 • Garanti: 2 år
 • Bruksområde: Tilbehør

Klemmer

 • Garanti: 2 år
 • Bruksområde: Tilbehør

Veltebøyle brakett

 • Garanti: 2 år
 • Bruksområde: Tilbehør

Klemmer

- Delenummer: 53057

- Monteringstype: Avtagbar

Lettvint festemetode som ikke er permanent. Her brukes det «klør» som man kan gripe fast i kjøretøyets dørkarm, takrails eller lignende for å holde bjelken på plass. Brukes med bjelkens medfulgte braketter, kan justeres i mange vinkler og passer de fleste kjøretøy.

 

Takrail-klemmer

- Delenummer: 53054

- Monteringstype: Avtagbar

Avtagbar montering for takrails. Klemmene låses fast på takrails og holder bjelken på plass. Tilbyr en enkel og avtagbar montering som er lavprofil.

 

Takrail-brakett

- Delenummer: 53053

- Monteringstype: Permanent

Braketten skrus igjenom takrailene og gir en lavprofilmontering, som lar deg slippe å skru bjelken fast direkte i bilens karosseri.

 

Thule takstativ-brakett

- Delenummer: 53052

- Monteringstype: Avtagbar

Braketten er laget spesifikk for Thule bøyler for en enkel montasje. Braketten klemmes rundt og lager en platform varsellys bjelken kan monteres på. Kjapp og enkel montasje som også enkelt kan demonteres.

 

Sugekopp

- Delenummer: 53051

- Monteringstype: Avtagbar

Kraftige sugekopper til montering av lysbjelke til tak. Genialt som en avtagbar løsning som kan brukes på både soltak og direkte på taket til bilen. OBS! Garantien på bjelken frafaller om disse blir brukt på bjelker større enn 88cm. Anbefales å brukes med stropper/tau.

 

Magnet

- Delenummer: 53050

- Monteringstype: Avtagbar

Kraftige magneter til montering av lysbjelke direkte på taket. De er testet opp til hele 235 km/t, noe som gjør dem høyt pålitelige. OBS! Magneter kan ha variert effekt mellom takbjelker og biler, og er ikke anbefalt for bjelker større enn 55cm breddemål. Vi anbefaler alltid en permanent montering for en trygg og sikker montering. Montering med magneter er på egen risiko.

Redtronic varsellysbraketter

Gjør montering av varsellysbjelke enklere

Med er stort antall forskjellige bilmodeller så kan montasje av varsellysbjelker være vrient uten riktige produkter. Redtronic tilbyr derfor en rekke monteringsløsninger slik at du kan finne en monteringsløsning for varsellysbjelke på tak.

Hva gjør produktet så bra?

Brakettene vi tilbyr er derfor alltid av beste kvalitet, og bruker kun rustfritt stål for å garantere at produktene er holdbare i det harde nordiske klimaet. Her finner du monteringsløsninger for de fleste biltyper med flere monteringsløsninger. Se alle alternativene i tilleggsinformasjon-fanen over. Disse brakettene passer på alle Redtronic og Lumen Alert varsellys bjelker.

Hva følger med i pakken?

Med i pakken følger det med 1 stk komplett pakkeløsning for en varsellybjelke.

Redtronic logo

Britiske Redtronic har siden 1983 produsert varsellys fra øverste hylle og kan skilte med opp til 5 års garanti og har hele sin produksjon i England. Hele produktsortimentet lyser av kvalitet og fokus på godkjente varsellys systemer. Redtronic finnes i hele 42 land verden rundt og distribueres av Ekstralys i Norge. Varsellysene er selvsagt E-merkede og godkjente for veibruk i Norge.

Se alt fra Redtronic