Laster...

Rigid Q-serie diffust deksel

  • Polykarbonat deksel
  • Flere farger
  • Passer Q og Q2
Fra  599,-

Inkl. mva

På lager
Lukk
Trykk på kjøp for å velge produkt
Varenummer
R40036-H

Daglig

levering

Prismatch

alltid laveste pris

Fri frakt

over 1499 kr

Skriv en produktanmeldelse

Din rangering

Teknisk informasjon

Klar

  • Farge lyktehus: Klar
  • Garanti: 5 år
  • Bruksområde: Tilbehør

Rigid Q-serie diffust deksel

Snap on deksel med diffused lysbilde.

Dette dekselet er laget for å omgjøre hvilken som helst Q lykt fra Rigid til å bli et arbeidslys. Dekselet tas av og på etter ønske og behov. Mange bruker dette dekselet på fjernlys lampen sin og gjør det om til et arbeidslys når dem trenger full spredning fra lampen. Her kan man enkelt veksle mellom de ulike lysbildene alt etter hvordan det passer deg.  

Robuste deksler i ulike farger

Disse dekslene passer til både Q og Q2 lampene fra Rigid. De er laget av polykarbonat og er derfor veldig slitesterke og robuste. Snap on funksjonen gjør at dem er enkle å ta av og på. Du kan velge mellom ulike farger hvor hvitt og sort deksel er laget for å beskytte eller skjule lampene, mens de andre er klare og får derfor ulike effekter. Vi selger veldig mye oransje deksler da du får et mye bedre lys til tåke, støv og snøvær.

Hva følger med i pakken?

Med i pakken følger det med 1 stk Rigid Q-serie diffust deksel.

Rigid logo

Legendariske Rigid er selve bautaen innen LED-lyskastere. De lager LED-lys som alle forsøker å måle seg mot, de er innovatøren og pioneren i bransjen og lager noen fantastiske og virkelig robuste lykter. Produsert i USA og oser av kvalitet. Rigid selges med 5 års garanti til både bedrift og privat.

Se alt fra Rigid
Ekstralys.no – Kundeanmeldelser